Sziasztok! Ma este a barátnőmmel kényeztetjük egymást. Főleg ő engem egy nagy gumi farokkal. Lenne valakinek kedve nézni és mondani hogyan csinálja? Béla
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem
Vas megyei, elsősorban szombathelyi alárendeltséget kedvelő, nevelhető (sub)egyént vagy párt keresek.
Duci hölgy anyuka pár. Elhanyagolt nagymama. Testi és lelki örömök velem. Írj
Hali!
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van
40-45+os párt keresek akik nyitottak a dominanciára, a szado-mazo és egyéb, nem "hétköznapi", perverz élvezetekre.
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van

Kecskeméten ma?
Sziasztok hétvégén movaron vagyok nimfo nő estleg lenne aki szexelnek kamionban ?
Aktív fistert keresek.
Holnap napkozben vagy vasárnap Mosonmagyaróváron lenne kedve szexelni egy erett nagy pinaju nőnek szívesen el bacnam az időt hétvégén hely kamionban
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Sziasztok,
Perverz játékokra keresek párokat, illetve hölgyet. Ha érdekel privát üzenetet irj.
Tamás
Perverz játékokra keresek párokat, illetve hölgyet. Ha érdekel privát üzenetet irj.
Tamás
Extrém társam keresem erotikához.
Adatlapom nyilvános.
Ha szimpatikus, irj bátran.

Adatlapom nyilvános.

Ha szimpatikus, irj bátran.

Punci, popsi tágításhoz, vibris játékokhoz, anális játékokhoz keresek hölgyet , párt.
No valami kellemes extrém, perverz?
sziasztok Perverz vagyok , sub ismerkednék párral de akár szóló pasival vagy nővel is .Kedvelem az alázós dolgokat nincs tabu részemről Privát írj köszönöm !
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok. És szívesen ismerkednék és csatlakoznék találkoznék. Nem is vagyunk messze.
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 06. 07. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)