Sziasztok!
Sárvár +50km keresek párt, hölgyet! Szinte bármi szóbajöhet! Írd meg privátban mit szeretnél.
Sárvár +50km keresek párt, hölgyet! Szinte bármi szóbajöhet! Írd meg privátban mit szeretnél.
Csütörtök este lanyt part keresunk a bi baratommal Balatonszárszó kornyeken a videon mi vagyunk ha tettszik irjatok
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!
Tatán környékén keresnék hölgyet akinek nyalhatnám a fenekét

50 éves korig keresek hetero férfit. Kötözz ki és feszegessük a határaimat együtt. Részleteket privátban
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Hali! Spriccelő punci van itt?
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Fistingez keresek partner. Ha csinálnád vagy kapnád, írj üzit.

A kikötözéshez szükséges eszközökkel, hellyel és kellő tapasztalattal rendelkező hetero férfit keresek. 50 èves korig.
2023.06.21.-ére keresnék egy hölgyet, aki szívesen eltöltene velem egy pár órát reggel/délelőtt egy tetováló szalonban. (Van bent egy nagy épített zuhanyzó is) Keress privátban!

Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Szegedren keresünk 2 férfi 1 nő mellé plusz egy igényes hölgyet! Helyunk van!
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Próbafülkében verném a farkam,ehez keresek hölgy kukkolót!
Sziasztok! Extra nagy farkú pasival ismerkednék. Írjatok privátban