Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék aki anál imádó vágyik a popsis örömökre ! Szolnok és környéke ...Várom üzidet!
Hölgyek fenekét, puciját nyalnám. 70-es bí impotens vagyok helyem van.R.palotán. Lehet roma, ázsiai, fekete mindegy csak nyalhassam. Kor méret nem számít.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott parok akikwt szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudnek!
Kaposváron olyan hölgy aki erőszakkal kinyalátna velem a punciját? Diszkrégen? Nálad?
Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Ápolt inteligens 53-70 é közötti lehetleg nagyfarku pasit keresünk. A barátnöm szivesen kiverné a Debrecen melletti erdöben. Én csak nézném a dolgot édeködi pivtban Fiatal pasik és romák ne
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Biszex párhoz beszállnék harmadiknak Ha esetleg van kérem írjatok privát
Sziasztok
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig!
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig!
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Hosszútávra
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23 és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt smile
Próbafülkében kiverném a farkamat feleség elött! Nagyon spriccelő kemény farkam van.
Kisméretű intimmel14 cm keresek hölgyet , vagy 3. nak beszálnék
Sziasztok
Hosszútávra
Hosszútávra
Extrém méretű szőrős nagy lógó csöcsű hőlgy vagy pár??? Csak tel szám,keres beszélünk...
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Aktiv fistert keresek szolnokmegyében.