Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk...
Várom üzidet és csevegjünk...
Sziasztok párral ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Extrém kövér,150-200 kg-os nővel ismerkednék. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Akár extrémebb hármasra is keresünk fiatal potens pasit az adatlap alapján, fényképes üzenetben.
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Barátnőm örömére keresünk rajtam kívül még 4 srácot, kizárólag a hölgy örömére, gangbang bulira, elsősorban Győrben, de valahol Győr-Budapest vonalon is szóba jöhet. Helyünk sajnos nincs, azt valamelyik beszálló félnek kell biztosítania.
Privátban várjuk a javaslatokat.
Privátban várjuk a javaslatokat.
Sziasztok. Olyan hölgy-pár ismeretségét keresem aki szereti a nagy dildókat, és az ehhez kapcsolódó dolgokat. Illetve extrém dolgok is érdekelnek. Privát üzenetet kérlek. Budapest
Sziasztok. Keresek egy perverz,bevallalós nőt a közvetlen közelemből.
Perverz nővel vagy bi párral vagy férfivel találkoznék ma
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.

Helló! Én szívesen kipróbálám a puncim extrém tágítását. Akár öklözést is. Erre keresek (lehetőleg szombathelyi) pasit aki kedveli a telt formákat.
Szia! Én vagyok a te embered.
(Ez egy válasz SzexMánia37 üzenetére (2023. 07. 12. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 18:33

Helló! Én szívesen kipróbálám a puncim extrém tágítását. Akár öklözést is. Erre keresek (lehetőleg szombathelyi) pasit aki kedveli a telt formákat.
Szia ha megbizhato pasit keresel akit szophatsz ANYAGIAKTOL MENTESEN!! Akor engem keresel kor alkat nemszámit de diszkrécio és a higénia igen.csak Gyöngyösiek helyel rendelkezök keresenek pasik csajok párok heti 1 2 alkalomra
Kaposváron és környékén keresek nyitott partnert, aki nem csak érdeklődő, kíváncsi, hanem tudja mit akar és lehetőleg tapasztalt is.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
Szegeden keresek perverz nőt , bi párt vagy férfit
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sopronban ismerkednék sok mindenre nyitottan, intelligens párral.