Megerőszakolós szerepjáték iránt érdeklődő nővel párral beszélgetnék és találkoznék! Kihangsúlyoznám a szerepjáték szót, tehát nem igazi erőszak!
Én is igy vagyok vele! Sajnos nekem már nincs esályem nála, de neked még lehet!
(Ez egy válasz enjoythelifewithme üzenetére (2023. 07. 22. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 18:55

Jó ideje figyelem a profilod, ha erre járok. Süt belőle a vad erotika. Ezzel a mostani üzenettel viszont totál beindítottál, most már muszáj írnom, hogy tudd, rám számíthatsz e vágyaid megélésében. Írj rám privátban, ha kölcsönös a szimpátia...

Jó ideje figyelem a profilod, ha erre járok. Süt belőle a vad erotika. Ezzel a mostani üzenettel viszont totál beindítottál, most már muszáj írnom, hogy tudd, rám számíthatsz e vágyaid megélésében. Írj rám privátban, ha kölcsönös a szimpátia...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 20:42

Törölt felhasználó (4222642)

Pesti, IX. ker, rehabilitációs részén lakó, bdsm-ben tapasztalt férfit keresek, napi talikhoz.
Szeretném ha a popsim bárhol és bármikor alkalmas lenne egy nagyobb ököl befogadására is. :P

Szeretném ha a popsim bárhol és bármikor alkalmas lenne egy nagyobb ököl befogadására is. :P
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

50-55+ párokkal találkoznék, fogadnék otthonomban! Igényes, tapasztalt, sportos, kitartó férfi vagyok.
Ma és holnap,/szombaton/ Tiszafüreden szopatnék, hölgyet, párt, pasit.
Sziasztok. Olyant keresek,akit érdekel pl bevásárlóközpontba orál...mai nap bui
Párok mindkét tagját kielégíteném vasárnap. Szopok,nyalok dugható vagyok kinyalnám punciból,popsiból de a számba is verheted. Aktív pasi pár is érdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Nos egy perverz kaposvári hölgy sincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 18:05
Törölt felhasználó (4375942)

Kaposváron olyan hölgy van aki kényszernyalatná a punciját? Hely kell!
Glory falára is írd ki!
(Ez egy válasz moon_passenger üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 18:18

18 - 65 közötti, 15-20 cm mérettel és sok spermával rendelkező férfiakat keresünk sub ribancomnak július 26-án, szerdán 18:00 órától a Gloy Café-ban, akiket a kabin lyukán keresztül szopna és pucsítana.
Gyertek minél többen, 10 farkat minimum szeretnék a kis ribivel elélveztetni.
18 - 65 közötti, 15-20 cm mérettel és sok spermával rendelkező férfiakat keresünk sub ribancomnak július 26-án, szerdán 18:00 órától a Gloy Café-ban, akiket a kabin lyukán keresztül szopna és pucsítana.
Pisikedvelő partnert keresek.
Nagyon megtenném már neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 20:42
Törölt felhasználó (4222642)

Pesti, IX. ker, rehabilitációs részén lakó, bdsm-ben tapasztalt férfit keresek, napi talikhoz.

Kimondottan análszex kedvelő hölgyet keresek!
Ápolt 43/185/88 pasi vagyok!
Ápolt 43/185/88 pasi vagyok!
Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet sexi nagymamát keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Testi lelki örömök velem.
Sziasztok!
Terhes hölgyeket keresek alkalmi együttlétre Budapesten és környékén.
Terhes hölgyeket keresek alkalmi együttlétre Budapesten és környékén.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.