Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Nyiregy Kisvárda vonalról keresek nem roma autóval rendelkező pasit akit izgatnak a női fehérneműs biszex passzív pasik
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére.
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
sziasztok nyiregy és környékén keresek hölgyeket keresek aki megdugna egy pasit dildóval cserébe bármit bevállalok
Sziasztok lányt, hölgyet,párt keresek aki szívesen találkozna velem! Bármit csinálhatunk a döntés a tiéd/tiétek!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Irtam privátba
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 09:48

Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Privát találkozásokra ismerkednék normális soproni párral.
Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
Sziasztok 30 éves Győr-Moson-Sopron megyei pasi ismerkedne hölggyel,hölggyekell.Minden jóra nyitott vagyok,privibe írj, ha érdekel.
Elhanyagolt anyukát hölgyet sexi nagymamát keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra.
Olyan párt keresek, ahol férfiba hatolhatnék, miközben Ő meg a párjában lüktet!
Aktív fistert keresek jászberényben és ķörnyékén.
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!