Kaposváron hellyel rendelkező perverz hölhy játékszere lennék. Privire írj.
Lehet, de érdemes gyakran ellenőrizni, hogy jól érezd magad!
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 08. 25. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ez igaz lehet ránk is.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 09:01

Törölt felhasználó (4677606)

Sziasztok! Olyan pár ismeretségét keressük akiknél a hölgy tag ugyan úgy élvezi ha egyszerre 3 férfi kényezteti mint a feleségemet.
Aktív fistertkeresek jászberényben vagy szolnokon.
Este mennék extrém perverzkedni. Keresek hölgyet vagy biszex pasit, akivel közösen élvezkednénk! Pestől 35 km.re van a lehetőség!
Sziasztok érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez Zala vagy a környező megyékből . Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
LEhet, hogy ez én vagyok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Olyan pár ismeretségét keressük akiknél a hölgy tag ugyan úgy élvezi ha egyszerre 3 férfi kényezteti mint a feleségemet.
Sok tejjel rendelkező hölgyet keresek,aki kiverné a farkam amíg a melleivel játszadozok.
Sziasztok!! Az honnét tudjuk meg ,hogy a feleséged mennyire élvezi a háromas adta örömöket

Extrém túlsúlyos,200 kg körüli nővel ismerkednék. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Sportos,intelligens férfi.
Perverz lanyt, part keresunk
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok! Holnap (08.25. péntek) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Perverz lanyt keresunk