Olyan biszex hölgytagú párt keresek, akik kedvükre játszadoznának, szexpartnerem előtt jól táguló, spriccelő puncimmal
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Aktiv fistert keresek,aki öklözne tágítana ápoltbiszex vok jászberényben és környékén keresek.
Vékony hölgyet, vékony hölgytagú párt keresek állandó partnernek, társnak hosszú távra.
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Kaposvárról extrem szexet kedvelő hölgyek?
Olyan párokat keresek, akik feszegetnék a határaimat az állandó szexpartnerem előtt. Baranya, Somogy, Tolna. A részleteket privátban I
Fedező kanok társaságát keresem!

Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Csütörtökön kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Ha benne vagy, le is pisilhetnél, szeretném kipróbálni, illetve ha szép lábad van azt is kényeztetném.
Helyem lesz, anál csak gumival.
Ha benne vagy, le is pisilhetnél, szeretném kipróbálni, illetve ha szép lábad van azt is kényeztetném.

Helyem lesz, anál csak gumival.

Sziasztok! Kortól, alkattól, családi állapottól függetlenül keresek egy igényes hölgyet aki kedveli a posiszexet IS. Leginkább természetben/autóban/ extrém helyen képzelném el a dolgot, de természetesen nem zárkózom el a 4 fal közti együttlétektől sem. Lehetőleg tartós/rendszeres kapcsolatot keresnék diszkréten. Én megbízható, normális pasi vagyok. Bizonyos szinten szerepjáték is érdekel, szívesen leszek a villanyszerelőd
Bp és tőle nyugatabbra 30-40km kb.

Sziasztok. 24 eves macis srac vagyok. Mai napra(delelott) keresem maciskedvelo altiv kanos partneremet minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok. 40 es normális,nemdohányzó párként keresnénk ma estére egy kedves ,bisex hölgyet aki élvezi ha egy nő hosszasan nyalja,és szívesen töltene egy estét velünk.
Nincs konkrét ideálunk de általánosságban elmondható,hogy szeretjük.a nagy lógós melleket,nagy feneket.
Ha lenne anyatejed is azt örömmel fogadnánk mindketten.
Érden lakunk ahol fogadni is tudunk.
Esetleg párokkal is ismerkedünk ahol enyhe bisex belefér,ezesetben nagyobb intim méret lenne freferált.
Nincs konkrét ideálunk de általánosságban elmondható,hogy szeretjük.a nagy lógós melleket,nagy feneket.
Ha lenne anyatejed is azt örömmel fogadnánk mindketten.
Érden lakunk ahol fogadni is tudunk.
Esetleg párokkal is ismerkedünk ahol enyhe bisex belefér,ezesetben nagyobb intim méret lenne freferált.
Sziasztok terhes nőt keressnek nagy pocakkal hajdu biharban kozos orom szerzes celjabol varom a leveleket
Hónalj szexre keresek partnert: frissen borotvált, beolajozott/síkosítózott hónaljat szeretnék élvezésig dugni Pest vagy Fejér megyében.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Olyan hölgyet keresek,aki otthonában kinyalatná velem a fenekét.
Ha van kedvetek szervezzük meg közösen egy ilyen bulit.
(Ez egy válasz B.L.Pár üzenetére (2023. 08. 25. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van kedvetek szervezzük meg közösen egy ilyen bulit.
Vasárnap délutáni nudizós medencézéshez keresünk nagyobb méretű pasikat. Csak olyannak tudunk válaszolni aki küld viber számot és legalább egy fotója látható a reglapján!