Szegeden keresek párommal aki 27 éves karcsú lány 1 vagy 2 férfit holnapi napra 36 éves korttol 50 ig ! Többit privátba
Sziasztok,
Ha van egy biszex férfitagú pár, akik szeretik a psiszexet és a harisnyát, harisnyanadrágot, budapestiek, ne tartsák ezt magukban.
Ha van egy biszex férfitagú pár, akik szeretik a psiszexet és a harisnyát, harisnyanadrágot, budapestiek, ne tartsák ezt magukban.

Sziasztok! Fiatal (max 40) srác lábát nyalnám Bp-n. Többi privátban.
Nézd meg a farkam és ha tetszik, keress meg Bp
56 és 66 biszex haverok keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére akár alkalmi, akár hosszú távú állandó partnernek is.
Találkahely Tiszafüreden vagy Törökszentmiklóson van.
Nem levelező partnereket keresünk.
Találkahely Tiszafüreden vagy Törökszentmiklóson van.
Nem levelező partnereket keresünk.
Sziasztok!
Ma estére keresek bisex párt,ahol nyalhatok,szophatok .Cuckold kedvelő párokat keresek.
Feleségdugás,kényeztetés.
Ápolt,normális 40 es pasi vagyok.
Utazni tudok. Bp és környéke,dél- buda,Érd.
Ma estére keresek bisex párt,ahol nyalhatok,szophatok .Cuckold kedvelő párokat keresek.
Feleségdugás,kényeztetés.
Ápolt,normális 40 es pasi vagyok.
Utazni tudok. Bp és környéke,dél- buda,Érd.
Sziasztok.Bi lányt,hölgyet keresünk,aki csatlakozna hozzánk,és bevezetné a hölgyünket a lányos játékokba.Mindketten szeretjük a punci,és péniszpumpát,és egyéb extrémebb játékokat.Ha Te is szereted,vagy szeretnéd kipróbálni a puncipumpát az még jobb..
Bp és környéke.Fiúkat egyáltalán nem keresünk..

Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok ! Hegyeshalom-Mosonmagyar öv, környékén biszex paral ismerkednek kik hejel rendelkeznek !? Hol lehetne esténként, nyalni, szopni, és dugnanak mind ketten ! Én 59/172/56 csupasz, oszes, pasziv volnék.!?

Párt , hölgyet keresek kalandra vagy másra is! Szeretem a vad és az extrém dolgokat is!

Sub beállítottságú hölggyel esestleg párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Sub beállítottságú hölggyel esestleg párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Domináns hölgyet szolgálnék Budapesten.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok!
09.11 Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket akik megnéznék és csatlakoznának hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban
Hölgyek, Párok
09.11 Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket akik megnéznék és csatlakoznának hozzám ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban

Hölgyek, Párok

Sziasztok!
Szeptember 12.-én 20 órakor gangbang partira várunk potens, szőrtelen férfiakat. Ne légy kövér, szőrös és 180cm-nél magasabb.
Szeptember 12.-én 20 órakor gangbang partira várunk potens, szőrtelen férfiakat. Ne légy kövér, szőrös és 180cm-nél magasabb.
Sziasztok! 4(vagy 3) pasi 1 csaj felálláshoz keresünk pasikat! (Pécsen lenne)
Amit tudni lehet róla, 32 éves, nagyon jó teste van, gyönyörű mellekkel és szeretné, ha mindenhol lenne benne egy fasz.
Kritériumok:
- min 17 cm méret
- 25-40 év
- sportos test (legyen önkritikátok!)
- IQ/EQ!!!!!!
- bírd sokáig
- nem a te örömöd lesz a lényeg, hanem a hölgyé, ezt jól jegyezd meg!
- fénykép küldése kötelező! (arc, test, farok, itt már az is szűrő lesz, hogy tudsz-e értelmes képet csinálni)
A hölgy fog dönteni, hogy ki jöhet, ki nem.
Privátban lehet jelentkezni.
Amit tudni lehet róla, 32 éves, nagyon jó teste van, gyönyörű mellekkel és szeretné, ha mindenhol lenne benne egy fasz.
Kritériumok:
- min 17 cm méret
- 25-40 év
- sportos test (legyen önkritikátok!)
- IQ/EQ!!!!!!
- bírd sokáig
- nem a te örömöd lesz a lényeg, hanem a hölgyé, ezt jól jegyezd meg!
- fénykép küldése kötelező! (arc, test, farok, itt már az is szűrő lesz, hogy tudsz-e értelmes képet csinálni)
A hölgy fog dönteni, hogy ki jöhet, ki nem.
Privátban lehet jelentkezni.
Kaposvárról van hellyel rendelkező hölgy esetleg pár? Nemfüggetlen diszkrét pasi vagyok.
nagy intimú éx nagy golyos loogo zacsis minimom 20/6 de efeletti lenne a leg jobb 2'+ 3 fős baráti társaságot keresúnk
jo , ki ados sexpartihoz ,két nő várja jelenkezésedet
jo , ki ados sexpartihoz ,két nő várja jelenkezésedet
Hölgyet keresek kizárólag kölcsönös franciára
Vas v Zala
Vas v Zala