Párt keresek ma esti fürdőzéshez,szaunázáshoz.Ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szopatják a párját egy méretes szerszámmal a szaunában,medencében.kép nélkül és moletteket nem keresek.
Hölgy? Pár akit izgatna vonaton?
Belevaló pasit keresünk aki kulturált ápolt és nem riad vissza a csajozástol.
Mennyi mennyi álom+
Sziasztok.
Spermás puncit nyalnék,akár dugás közben is.
Cuckold,wife sharing,creampie mindenre nyitott vagyok.
Enyhe biszex is belefér
Spermás puncit nyalnék,akár dugás közben is.
Cuckold,wife sharing,creampie mindenre nyitott vagyok.
Enyhe biszex is belefér
Sziasztok!Veszprém és Győr környékén párt,bi pasit keresek.Uni/passzív szerep izgatna.Írjatok
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Olvasd el az adatlapom, remélem van érdeklődő...
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Zala megyei erett milfet keresek extra nagy puncival imadom ha jó husos oklozheto ha meg szoros is az csak plusz lehetőleg 45 tol de ha ha nagy barlang kor mindegy inteligencia apoltsag fontos
Ne erőlködj, úgy terhes, ahogy te...vagy ha igen, akkor két hetes terhes. Tehát annyira látszik, mintha te lennél az.
Nagyon életszerű, hogy pár héttel ezelőtt ugyanazt a szöveget az összes topikba bemásolják, de egyetlen posztban sem említik, hogy terhes lenne.
De ha az életkoruk varázslatos változásaiból indulunk ki, akkor persze bármi lehet... (Ez egy válasz Fütyike67 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 20:57
Nagyon életszerű, hogy pár héttel ezelőtt ugyanazt a szöveget az összes topikba bemásolják, de egyetlen posztban sem említik, hogy terhes lenne.
De ha az életkoruk varázslatos változásaiból indulunk ki, akkor persze bármi lehet... (Ez egy válasz Fütyike67 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Bp pasi vagyok. Szeretnék megismerkedni veletek.
Szeretem a terhes nökkel a szexet. Hányadik hónapban van?
Szeretem a terhes nökkel a szexet. Hányadik hónapban van?
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok!
Szeretem a terhes nökkel a szexet. Hányadik hónapban van? (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 10. 11. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 19:39
Szeretem a terhes nökkel a szexet. Hányadik hónapban van? (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 10. 11. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Bp-i lábkedvelő lábimádó?
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!
Perverz férfival ismerkednék Budapest és környéke .
Sziasztok! Aktív hellyel rendelkező szopatni, dugni szerető pasit keresek, Pápán, és környékén. ( 50km) Esténként érek rá, hétvégén is csak akkor. (hétvégén, egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Olvasd el azért, az adatlapom is Csak akkor írj, ha helyed is van!! Köszi.
Helyem van. Jönne most hozzám valaki?