Formás, hosszú combú csajom alapos dugattyúzásához keresek baszógépet potens férfi személyében!
Extrém nagy csiklójú idős nőket nyalnék,de minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Sub beállítottságú bi pasiként párokat keresek a hétvégére. Minden erotikus vágyat kielégítek!!
Távolság nem akadály.
Távolság nem akadály.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sub irányítható , akár alázható pasi keresi partnerét hosszabb távra Minden megoldás érdekel ! Vállalok amatőr filmszerepet is akár Írj privát köszönöm !
Sziasztok! Pár hölgytagjával csókolóznék miután szopott vagy nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten a masszív hímtagot kedvelik! smile Ha szeretitek az alkar nagyságú péniszt, vagy csak kipróbálnátok valami újat, akkor az én emberetek vagyok!
Egy budapesti nyitott 60-as pasi nem érdekelne hölgyeket, párokat?

Sziasztok! Szegedi pár figyelmébe ajánlom ha még csak a gondolatba vagy a vágyatokba van a hármas játékok örömmel csatlakozom. Pld: testmaszázs, puncikényeztetés G pont izgatás, cumiztatás, szex, netán a férfi tag bi hajlamú akár a párjával egyszerre cumizhatnak. De bármi ami izgató és szeretnétek megvalósitani írjatok bátran privát üzenetben vágyaitokról és megvalósítjuk. Diszkréció kölcsönösen elvárás.
Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Sok tejjel rendelkező szoptatós hölggyel ismerkednék. Olyat aki szereti ha nagyon hosszan játszanak.a melleivel.Nagy,lógós cickók előnyben.
Dél-buda,Bp,Érd-Székesfehérvár vonal.
Párok is.
Dél-buda,Bp,Érd-Székesfehérvár vonal.
Párok is.
Üdv hölgyek, kikapcsolódás pihenés masszázs, nyékládházán? Autó van hozlak viszlek, gyere kapcsolódj ki nálam és élvezd a pihenést..
Hali, ha tetszik a képem írj rám, köszi
sziasztok vannak e itt olyan parok akikiet izgatná a spermas punci kinyalatása?Hely kellene utazni tudok!
Szopni szeretö nőt keresek spermás játékokra, a végén nyeld le
Olyan hölgyet keresk aki szereti ha kinyalják. előlről,hátulról.Súly nem akadály. Rákospalotai 70-es bí vagyok.
pontosabban mit szeretnétek? minden azért nem de sokmindent lehet
(Ez egy válasz Manfree01 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 16:36

Egy nőt keresünk gangbangra!!!!Aki mindent vállal!! 4-en lennénk!!
Ismerkednek(privi)