Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Könnyen táguló, mazochista hölgyet keresek fistingre
Pár vagyunk ! Pár szeretkezését szívesen végig néznénk . NÉZNÉNK !!! Semmi több
Kaposvárról van aki egy pasinak valami extrém szexet tudna diszkréten? Hölgyek és párok írjatok privire!
Ha nem miskolci lennél, már ott lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 09:58
Törölt felhasználó (4723519)

Pisisex Miskolcon nálam?
Izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget
Pisisex Miskolcon nálam?
nagy csiklőt hosszú szemérem ajkú hölgyet keresek.
Helló
Hölgy asszony, mostanában vecsésen market centrálnál , laza kalandra
Hölgy asszony, mostanában vecsésen market centrálnál , laza kalandra

Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Pármak nyalnék, szopnék, spermás puncit, feneket is.70-es impotens bí vagyok Pesten helyem nincs.
Sziasztok!
Segithetek? (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 16:57
Segithetek? (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valaki ma tud nekunk segiteni valami huncutsaggal cserebe ujpesten jatszhat velunk

Ha valaki ma tud nekunk segiteni valami huncutsaggal cserebe ujpesten jatszhat velunk

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex , spermás punci nyalás, fuck licking , cuckold, swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!/

mindenre használható sub pasi ismerkedne, keresi partnerét Határozott szexpartner személyében aki tud és szeret irányítani!
Perverz is írhat bátran ! No Tabu Privát írj köszönöm
Perverz is írhat bátran ! No Tabu Privát írj köszönöm
Terhes,vagy szoptatós anyukát keresnék ahol szopizhatnám a ciciket,minnél nagyob annál jobb,Somogy,Baranya Tolna
Estét
Hölgy mostanában pesten hó esésben egy k laza kaland
Hölgy mostanában pesten hó esésben egy k laza kaland
Péntek vagy szombat estére, az átlagnál nagyobb méretet keresek a kis punijába. 20cm+ vagy 6cm+ vastag. Ha élveznél egy igazán szűk puncit amibe erőből kell betolnod és bent telespriccelni. Csak Bp. és autós kaland.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.