Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest v.Szűk környékén.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest v.Szűk környékén.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szilikon ciciről… bármit lenyalni..

Spermás punci nyalatáshoz keresnénk párt , csajszit.... Bp
Alázzatok, uralkodjatok..... csak erzd ki a gőzt....hogy otthon nyugodt légy! Olyan szexpartner társaságát keresem aki a szexben határozott szeret irányítani , alázni és nem riad vissza a perverz dolgoktól sem! 52 éves Biszex sub pasi vagyok aki csak arra vágyik hogy alárendelt legyen ! Ha érdekel a dolog és tudod is mit akarsz és mered is írj privát ! Helyet tudok biztosítani!! eszközöm is van! Bármikor tudunk találkozni, akár napközben is!
Sziasztok keresek nagy husos puncival rendelkezo not/párt,
Vagy nagy csiklos, nagy szemeramjakas nöt/párt.
Vagy nagy csiklos, nagy szemeramjakas nöt/párt.
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Extrém perverz csajt keresek Bács-kiskun és Csongrád megyében!
nagyi jelentkezését várom
Ma este a lakásomon dekoratív hölgyet fenekelnék eszközzel.

Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Hölgynek masztiznék Budapest és környékén!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kaposvár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 14:03
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi?
Szeretnem ha verné valaki a farkam! Spermás puncit is nyalnék! Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Szeretnem ha verné valaki a farkam! Spermás puncit is nyalnék! Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Nos? Kaposváriak???
(Ez egy válasz PETER 58O8 üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi?
Análtágításra keresek aktívpartnert.