Igényes Párt keresek állandó partnernek. Bukakke, cuckold, creampie, stb…stb.
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.. Január 13-án Szombaton 17 órátol Vasárnap reggelig Szombathelyen helyem lessz.. Csillogó olajos popsival lábakkal férfiakat kielégitek.Szopok és imádom ha seggbe basznak..Pisilhetsz is..Aki űriteni akár az írjon..
Sub nőt keresek. Diszkréció és egyenesség! Budapest
igazi extrem szexet kedvelo part keresnek minden jora
Faszimádó Transzi vagyok.Január 13-án 20 órai kezdéssel álarcos GANGBANG partit rendezek Szombathelyen .Helyem van reggelig.Csillogó olajos popsival várlak titeket..Álarcot,gumit,hozzon mindenki magának..Csak aktív pasikat keresek akik szopatnak,seggbe basznak,szét geciznek és lepisílnek..Aki rám verné vagy csak lepisílne az is jöhett.Egy jó űritésre,hugyozos alázásra tökéletes vagyok..Aki részt venne az írjon .
Szabolcs M.keresek párt házaspárt spermás puncit nyalnék.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Győr.
Mocskos szex IS érdekel. Sár piszok, esetleg piss, de lomos pince, koszos lakás, rendetlenség, szemét, gyűjtögetők, csöves...stb.. Egyéb ötlet?
Érdekel még gecis játék, dildó, kövérek, rondák, ffi, vagy nő mindegy.
Lógós extrém csöcs, ráncos, kicsi, lapos mell, vagy semmi, amputáltság, mondd mi érdekel téged, nyitott vagyok...
Érdekel még gecis játék, dildó, kövérek, rondák, ffi, vagy nő mindegy.
Lógós extrém csöcs, ráncos, kicsi, lapos mell, vagy semmi, amputáltság, mondd mi érdekel téged, nyitott vagyok...
Szegeden keresek bi párt vagy férfit mára
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest v.Szűk környékén.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest v.Szűk környékén.
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Szilikon ciciről… bármit lenyalni..

Spermás punci nyalatáshoz keresnénk párt , csajszit.... Bp
Alázzatok, uralkodjatok..... csak erzd ki a gőzt....hogy otthon nyugodt légy! Olyan szexpartner társaságát keresem aki a szexben határozott szeret irányítani , alázni és nem riad vissza a perverz dolgoktól sem! 52 éves Biszex sub pasi vagyok aki csak arra vágyik hogy alárendelt legyen ! Ha érdekel a dolog és tudod is mit akarsz és mered is írj privát ! Helyet tudok biztosítani!! eszközöm is van! Bármikor tudunk találkozni, akár napközben is!
Sziasztok keresek nagy husos puncival rendelkezo not/párt,
Vagy nagy csiklos, nagy szemeramjakas nöt/párt.
Vagy nagy csiklos, nagy szemeramjakas nöt/párt.
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Extrém perverz csajt keresek Bács-kiskun és Csongrád megyében!
nagyi jelentkezését várom
Ma este a lakásomon dekoratív hölgyet fenekelnék eszközzel.

Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi