Sziasztok. Ma 4 után a szépvölgyin leszek szívesen ráverném egy csaj arcára ha pár lenne az még izgalmasabb. Egyébként kukkolható vagyok jöhet bárki.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Helyel rendelkező Hölgy, Extra méretekel ,Lehetsz nem független is,120kg 130d mellek korod mindegy,Pécs+50Km
Kaposvári hellyel rendelkező hölgy van itt, aki puncinyalásért cserébe spriccelve élvez el vagy a csúcson bepisil? Esetleg keményen felverné a farkam ? Mielőtt belecsusszan? Privire írj ha Rád illik a leírás. Elerhetőseg kell. Pl viber.
Holnap napközben csinos Hölgyet vagy párt keresek. Mindenre nyitott vagyok. Írj bátran, tényleg nem bánod meg

Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisilnek és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Tortagyertyával a seggemben basznyalnék biszex borotváltaknak, kölcsönös francia alapon, a Hölgy szájba is pisilhet.
Ma este mazó partnert keresek! Csak szimpátia alapján!
kemény farkad vezesd le a torkomba és akár hugyozz a számba ! Dabas ,Alsónémedi közelében ismerkednék Dom szexpartnerrel
Párhoz csatlakoznék ahol a hölgyet teleélvezés után kinyalnám!
Miskolcon keresem engedelmes szolgáim. Hely adott
Sziasztok! Hosszú hajú lányt , vagy ilyen lanytaggal párt keresnèk, kemény szopasra, szopatasra. A haját a farkam köré csavarva sminkszètfolyos "kurvas" szopatasra...

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Extraperverz mocskos szexet kedvelő párral ismerkednék 49 éves macis pasiként
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények (előtte Kink Paradise 03.09.) látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Ma este szopatna valaki?
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek
Aktív fistert keresek szolnok megyében,elsösorban jászberény és környéke..