Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ma estére keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke vagy Szépvölgyi út
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke vagy Szépvölgyi út
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....
Kaposvár és környékén keresek akár autós szex kapcsolatot.
Párok, Fiukkal, lányokkal, szeretetném dugatni magam, de gangbang is ok!
Bevállalós bi-passziv 35 éves sexy sportos pervi srác vagyok!
Párok, Fiukkal, lányokkal, szeretetném dugatni magam, de gangbang is ok!
Bevállalós bi-passziv 35 éves sexy sportos pervi srác vagyok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Kedves hölgyek,
Olyan hölgyet keresek, aki szereti kényszer nyalatni magát.
Te bejössz, én bekötött szemmel várlak az ágyon. Levetközöl és a fejem fölé gugolsz ès nyalatod magad. Ha szeretnéd, le is pisilhetsz közben. Helyem van.
Privátban írj ha érdekel.
Olyan hölgyet keresek, aki szereti kényszer nyalatni magát.
Te bejössz, én bekötött szemmel várlak az ágyon. Levetközöl és a fejem fölé gugolsz ès nyalatod magad. Ha szeretnéd, le is pisilhetsz közben. Helyem van.
Privátban írj ha érdekel.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok?
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel pl. Szépvölgyin.
Extrém nagy csikó hatalmas szőrős pina hatalmas nagy cicik,kor alkat mindegy lehetsz nem független is.Baranya Tolna
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne vagy pohárból itatná velem.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Extrémnek nem neveznénk de mi olyan férfit , srácot , srácokat keresünk akikkel lehet irogatni , ismerkedni , képeket cserélni, élményeket megosztani gmail-chat alkalmazásban. Nem 1 alkalomra keressük hanem kimondottan egy ilyen cyber haver- barát lenne. Igen , van már 2 srác akivel szoktunk többször irogatni stb… és tetszik így nekünk. Elnézést , hogy ebbe a fórumba írtuk de nem találtuk a megfelelő topicot. Aki komolyan gondolja és nem csak hátha szex lesz belőle egyszer hanem esténként az unalmas órákat akarja elütni és szereti az ilyet az jelentkezzen. Nem webcamra keresünk ! Köszi
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények (előtte Kink Paradise 03.09.) látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Bár rövid és tömör az adatlapjuk, de szerintem egyértelműen meg van ott fogalmazva a keresési preferenciájuk!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Holgyek, parok extrem kivansagaiban partner lennek diszkreten. tapasztalat van.
Extrém nagy befogadó képeségű hölgyeket keresek,kor alkat függetlenség mindegy...Írj bátran Diszkrét pasi vagyok