Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
CNC szerepjátékra keresem női vagy nőies passzív CD fiú partnerem. Utazni tudok és napközben jó csak.
Sziasztok. 24 eves macis srác vagyok. Mai napra keresem kanos aktív perverz partneremet minden jóra.Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Szőrős punciju hölgyet nyalnék. Kor nem számit. Rákospalotai vagyok.
Anál kedvelő hölgyet, párt keresek!
Boldog nőnapot. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel ma délután a szépvölgyin.
Sziasztok, nőnap alkalmából hölgyet vagy párt keresek ahol orálisan kényeztetném a hölgyet, lábát, masszíroznék mint submissive fiú. 28 éves vagyok és Budapesten belül utazni tudok, szombati napon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Exrèm párt keresek

Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…!!!!!
Durva vágyaim teljesüléséhez keresek partnereket Siófok és környékén! Írj ha érdekelne
Igazán mocskos szolgálatra jelentkeznék holnapi nap folyaman aktívhoz.
Van olyan kaposvári hölgy, akinek a mellei között elspriccelhetnék akár rendszeresen? Diszkréció, hely kell, nem vagyok független. Nyalással vagy bármilyen kényeztetéssel viszonoznám. Párok is. Viber kell.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok ittt?
Autódba esténként szopnálak , sok féle extrém érdekel a többit privátba
Sziasztok fiatal parkent keresünk ma estére vagy holnapra meleg vagy erősen aktív harmadikat legyél fiatal ápolt és laza qkar nálunk vagy mi is megyünk Tiszafüred korul
Hosszú hajú lány,vagy ilyen lány taggal pár, ahol a lány haját a farkamat csavarva, jó kurvasan, úgy hogy a smink csorogjon a könnyektől, szopathatnék??
Miskolcon keresem szófogadó szolgám