Sziasztok!
olyan pasit keresek aki most feljönne hozzánk és benne lenne egy közös masztizásba amig a feleségem alszik.
13. ker légy bátor írj rám és gyere el!
olyan pasit keresek aki most feljönne hozzánk és benne lenne egy közös masztizásba amig a feleségem alszik.
13. ker légy bátor írj rám és gyere el!

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Szex közbeni kukkolás is érdekel ///
sziasztok vannak e itt olyan parok akiket szinten izgatná ha mikozben a ferj dugja a feleseget addig kozben nyalnék? hely kellene utazni tudok
Régi vágy teljesítése :
Leszbi párocskát fuvarozok, míg én vezetek addig a hátsó üllésen csúcsra kényeztetitek egymást.
Illetve keresek egy másik fantáziámhoz is nőt. Lezbi vagy biszex sub szóló sub lányt. A többit privátban.
A leszbikus lányoknak: tiszteletbe tartom a vonzalmad, nem mozdulok rád!
Leszbi párocskát fuvarozok, míg én vezetek addig a hátsó üllésen csúcsra kényeztetitek egymást.
Illetve keresek egy másik fantáziámhoz is nőt. Lezbi vagy biszex sub szóló sub lányt. A többit privátban.
A leszbikus lányoknak: tiszteletbe tartom a vonzalmad, nem mozdulok rád!
Vezess pórázon , pisilj le szopass , dobj be a közösbe , használj kedved szerint akár kint is a szabadba szomba , vasárnap késö este vagy máskor
Sziasztok.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne vagy pohárból itatná velem.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Izgalmas extrém pervire keresek lehetőséget! Nem hétköznapi szex érdekelne, hellyel!
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Holgyet vagy part keresek, aki nyalas kozben lepisilne. Halas lennek erte. Diszkret helyem van.
Sziasztok! 183/80, sportos, borotvált, jó farkú, potens, hetero pasikènt keresek lányt vagy párt. Ha esetleg hosszú a hajad és nem bánod ha a farkamra csavarom és amúgy "jó kurvásan" szopatlak, és és esetleg még a popsi szexet is csiped akkor tuti elveszlek feleségül.
. Tomi.

Holnap délután Esztergom, Bábolna fürdő?
Rettentően izgat és szeretem bámulni, masszírozni, nyalni a talp,comb, lábujjakat. Akit érdekel írjon és megbeszéljük, akár talp masszázs
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sehol senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 19:06
Törölt felhasználó (4732786)

Kaposváron ki verné ki a faszom? Hely kell. Diszkreten. Hölgyek,,párok? Esetleg biszex is.privire írjatok.
Pasit, pasikat keresek, akiket mély torkosan leszophatok!! Nyelem, helyem van!! Érd-Bp és környékén.... Írjatok üzit..
sziasztok spermas puncit nyalnek alár dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok itt akik fogadni is tudnanak?
Ötvenes tág hölgy üzi?
Exrém társkeresés akkor gyere.
Extrém helyszín
Extrém szitu
Extrém vágyak
Extrém helyszín
Extrém szitu
Extrém vágyak
Adatlapunk szerint ma estére part keresünk.