Csicskáztato vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 30. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 05:46
Törölt felhasználó (4723519)

Miskolcon keresem szolgáim
Sziasztok. Kismamát keresek debrecen környékéről. 30as pasi.

Rough szexet kedvelő hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt keresek. Szombathelyen van diszkrét saját helyem, vagy utazni tudok 100km-es körzetben. Privát üzeneteket várok..
Sziasztok!Veszprém környékén keresek bi pasit, aki igazából bevezetne..Női ruha,fehérnemű izgat magamon.Csak olyan írjon, aki nem tűnik el és el is jönne!Írjatok privátban!
Vasárnap este két vagy 3 pasi érdekelne minket.Baja közelében vastag farok előny...
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne vagy pohárból itatná velem.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Terhes, idős hölgy is jelentkezhet!!
Sziasztok. Kimegyek a kifutóhoz verném párok előtt verném végén arcra élvezéssel.
Nyíregyházán idősebb szimpatikus kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Hetero férfi van akit bemutathatnék a csajomnak, mint egy régi barátomat és valahogy meg puhítanánk, hogy lássam végre ahogy egy idegen fasz bassza keményen?
Minden oerverz, extrém, bizarr megoldás érdekelne. Írj pm ha benne vagy!

40 es macis pasiként keresek perverz párt pest megyéből.
Extremebb dolgokra keresek Holgyet vagy csinos part. Szivesen tagittatnam a fenekemet, nyalnek spermas puncit (noi) feneket. Stb stb. Irjatok batran!
Miskolcon keresem szolgáim
Szép estét.
Keresem partnerem hosszas.... , finom eggyutletekhez. lll. Kerület Békásmegyer környéke esetleg?

Keresek olyan nőt, aki szereti dugni a férfit.
Többit priviben megbeszéljük.
Többit priviben megbeszéljük.
Szopni vki vagy akire ra verhetem pesten?
Pisit szerető vagy effelé érdeklődő nőt vagy ilyen érdeklődéső női taggal bíró párt keresek, oda-vissza alapon. De többes is jó lenne hetero alapon. Ja és Budapesten. Tudom szinte lehetetlen de az esélytelenek nyugalmával írok már úgyis.
De ki tudja, közeleg a húsvét és ilyenkor jó volna locsolkodni
De ki tudja, közeleg a húsvét és ilyenkor jó volna locsolkodni

Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Aktuális egész hétvégén!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 15:14

Extrém perverz, nem hétköznapi napi szexre keresek lehetőséget csendes kertes házadban!
Na igen, ha lenne!
Bfüred, Veszprém környékén keresek hetero/bi srácot hoki, orál stb...izgat a pisiszex is-szeretném kapni.