Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Extrém méretekell rendelkező lányok,anyukák,nagymamák,minden vágyát kívánságát teljesitem,irj bátban bármi megbeszélhető.Pécs és vonzáskőrzete
Stóziasztok a pár hölgytagjának keressünk egy urat a lényeg a nagy méret . szeretné ki próbálni valóban nagy mérettel
extrém dolgokat néznék élőben vagy beszállnék
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Extra-bizarr játékokat nézhetsz, vagy részt is vehetsz bennük. Keresünk hölgyet vagy urat. Lehetsz idős is.
Sziasztok! Vannak itt női rucisok, femboyok, travik akik szívesen kielégítenének egy sportos, 30-as, elegans megjelenseu dominans urat? Combfix, magassarkut imadnam rajtad. Nőként használnálak. Kitartoan, odaadoan szopjal, szeresd a spermas jatekokat es legyel alazatos.

Csajainkról duma- fotó?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok! Intelligens 30-as, sportos ferfikent keresek hosszutavra egy femboyt, crossdressert, transz ferfi-noi dinamikan alapulo szeánszokra. Teljesen kezdo vagyok a fius jatekokban, ezert hasonloan kezdot keresek, akivel egyutt fedeznenk fel az elvezeteket. Fontos es elengedhetetlen a feminin attitudod, megjelenesed a talalkozok soran, vegig ebben az ala-fole rendelt, ferfi-no dinamikaban fogunk mukodni, en mint ferfi, Te mint no, kielegitve maximalisan a vagyaimat, kereseimet, vegig kolcsonos odafigyelesben, tisztelettel egymas irant. Kepeimet lathatova teszem, amennyiben megfelelsz a leirtaknak es irsz bemutatkozot, ismerosnek jelolsz.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel. 8körül a szépvölgyin vagyok.
Ma napközben keresek hellyel rendelkező férfias, kanos pasit. Hatvan + 60km.

Idős kővér párt keresek,Pécs és vonzáskörzete,tel szám kell
Mennyire legyen nagy?

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok! Fist, strap-on és dildó témában dumálnék pasikkal, amit később más is követne. Elsősorban Szabolcs, Hajdú-Bihar és Szatmár (RO) megye.
Perverz bi párt keresek a környékről.Bi párok,méretes farok előny …
Hölgyet fistingre keresek Pest megye