Ma késő estére keresek,feleség dugására,szopatására egy,vagy két nagymeretű ,ápolt ,nemdohányzó pasit a 30-50 éves korosztályból.
Szeress nyalni is. Kép nélkül ne.
Szeress nyalni is. Kép nélkül ne.
Budapesten keresünk barátomnak aktiv-uni pasikat gruppen céljából vékony sportos átlagos pasi személyében ha érdekel várjuk bemutatkozó üzeneteiket
Kedd délután gecinyelőt keresek nyiregyen
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Fiatal lányt vagy 2barátnőt kényeztetnék. Győr. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát.
Keresek olyat aki szereti a magassarkú rá kiverni nekem van sok szívesen néznem segítenek
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)()(;;;;;;;
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny! Mobil vagyok ha szükséges!
Mikor es hol?
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív partnert keresek valaki ???
Sziasztok!
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén.
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén.
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Sziasztok, sub párt keresek., ahol együtt térdelnélek előttem.. privát üzenetben jelentkezz..
Sopronban ismerkednék..lightosabbtól a perverzebb dolgokig
...Elsősorban intelligens párt keresnék, akár hosszabb távra.

Perverzkednénk…
szívesen olvasnánk elképzeléseket minden “kategóriában”. Ha megtalálod a gyenge pontunkat, talán nem mondunk nemet a fantáziára…izgass fel, éld ki a gondolataid, lehet valóra is válik

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha dugas közben nyalhatnek s a vegen psermas puncit is kinyalhatnam! Hely kellene utazni tudnek!
Izgi szex telefon valaki írj és adok tel számot.
Izgalmas extrém pervire keresek lehetőséget estére!
Uramat, gazdámat keresem, akit szolgálhatok a kedve szerint.