Kaposvári nős pasi ismerkedne kaposvári hölggyel,,párral, Diszkréten!Izgatnak az extrém dolgok! Van felém akit szintén? Lepj meg. Privire írj!
Idős kővér nőt vagy párt keresek. Pécs+50km
Extra nagy popsiju nagy mellű( e.f.g ) nőt lány asszonyt , picit extrém sexhez
Sárospatak és 50 km-es környékének bejárására keresek 28-48 közötti hölgyet.
Egy kis hegymászás, strandolás, várak, finom ételek, kellemes esti beszélgetések.
A hét közepétől a jövő hét elejéig.
Elhelyezés wellness-es panzióban.
A vendégem vagy. Csak a bikinid és a túracipőd hozd! smile
Privát levelet várok.
Egy kis hegymászás, strandolás, várak, finom ételek, kellemes esti beszélgetések.
A hét közepétől a jövő hét elejéig.
Elhelyezés wellness-es panzióban.
A vendégem vagy. Csak a bikinid és a túracipőd hozd! smile
Privát levelet várok.
Szia ma estére 19 óra után valahol a szabadba
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 17:36
Törölt felhasználó (4734704)

Mikor es hol?
Az elektrostimulációval élvezett már valaki? Érdekel a tapasztalat. 52 éves férfi vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
82 éves potens barátommal vékony hölgyeket, vagy vékony hölgytagú párokat keresünk mindenki kielégülésére. Perverzió nem hátrány, helyünk Törökszentmiklóson vagy Tiszafüreden van.
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha dugas közben nyalhatnek s a vegen spermas puncit is kinyalhatnam! Hely kellene utazni tudnek!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén ma estére bármit meghallgatok
Domináns jatszópartnerét keresi egy 28 eves srác Ózd es környékén ma estére bármit meghallgatok
Ma késő estére keresek,feleség dugására,szopatására egy,vagy két nagymeretű ,ápolt ,nemdohányzó pasit a 30-50 éves korosztályból.
Szeress nyalni is. Kép nélkül ne.
Szeress nyalni is. Kép nélkül ne.
Budapesten keresünk barátomnak aktiv-uni pasikat gruppen céljából vékony sportos átlagos pasi személyében ha érdekel várjuk bemutatkozó üzeneteiket
Kedd délután gecinyelőt keresek nyiregyen
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Fiatal lányt vagy 2barátnőt kényeztetnék. Győr. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát.
Keresek olyat aki szereti a magassarkú rá kiverni nekem van sok szívesen néznem segítenek
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)()(;;;;;;;
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny! Mobil vagyok ha szükséges!
Mikor es hol?
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív partnert keresek valaki ???