Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Hello. 22es úton parkolóban aki feleséget szopatna 17 óra utan az privat jelezze
Titkos extrém perverz szexre lehetőséget keresek!
"Sok" jelentkeződ lesz biztosan.....
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 11:04

Ha folyik a picsád,és el tudsz jőnni kinyalak 22fokba,kor alkat mindegy,Pécs és kke
Zala vas megyei novel ismerkednek aki szereti a tagitast
Sziasztok! Szombat este tartandó privát gangbang bulihoz keresek aktív, normális, intelligens, jó méretű, potens pasikat. Egy szexi travi barátnőmmel lennénk ketten. Helyszín: Gyöngyös. Privátban keressetek. Pux. Tami
Ha folyik a picsád,és el tudsz jőnni kinyalak 22fokba,kor alkat mindegy,Pécs és kke
Sziasztok.Olyan párt keresek ma Heves megyében ahol a hölgy tag szereti a mélytorkozást ha keményen meg dudják egy méretes farokkal,elvenekelik farokkal csapkodják a száját.Csak a mai nap keresek.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Holnapra gecinyelő,pisikedvelőt keresek nyiregyen
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ez aztán extrém szex!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(………..
Sziasztok ! Izzadt teleélvezett puncit nyalnék , terhes hölgyek tejtől csöpögő cicit szopnék

Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Hétvégén (szombat-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Utazni is tudok, nudizás wellness, masszázs is érdekel, akár ma Bükön, Sárváron, vagy Balatonberényben.
Hello idősebb aktiv pasit keresek szűzseggem fel avatásara németorszagban lakom 22 éves vagyok nyitott vagyok mindenre irjatok es utana meglassuk mi lesz!
Sziasztok Balatonlelle környékén most valaki?
Fenekem felavatására és szűzességének elvételéhez keresek Lányt vagy Hölgyet Szombathelyen aki felcsatolhatójára húzna és meg dugna.Nagyon szeretném a felcsatis műfarkadat magamban érezni.Helyem van,rendszeres találkozó is ok ha szeretnéd a rendszeres edzést a részemre fentartani.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.