Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Sziasztok!
Balatonfenyvesen nyaralunk,beválalós fiú csapatot keresünk bukkakéra.
Minnél többen vagytok annál jobb! Írjatok!
Sziasztok!
A ma esti gangbang partyra várjuk értelmes, potens, szőrtelen ferfiak jelentkezését. Adatlapunkon megtaláljátok a főbb paramétereket.
A ma esti gangbang partyra várjuk értelmes, potens, szőrtelen ferfiak jelentkezését. Adatlapunkon megtaláljátok a főbb paramétereket.
Pisikedvelő nyiregyen van?
Sziasztok!Olyan pár keresek ma a Tisza tónál,ahol a hölgytag kedveli a mélytorkozást.Magas,izmos pasi vagyok.
Bevállalós hölgyet keresek,kinek izgatja fantáziáját a gloryhole élmények átélése,de eddig még nem volt alkalma,vagy bátorsága megmérettetni magát!

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Meleg nyári este kabriózás közben szivesen kényeztetnétek egymást, játszadoznátok a hátsó ülésen és szivesen fogadnátok harmadiknak egy potens, jófej pasi közeledését..? Jelentkezésetek privát üzenetben várom..
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
Sziasztok!
Pesten ma estére cuckoldra keresnénk egy max. harmincas éveiben járó heteró beállítottságú sportos testalkatú srácot.....
Pesten ma estére cuckoldra keresnénk egy max. harmincas éveiben járó heteró beállítottságú sportos testalkatú srácot.....
Köszönjük a sok-sok levelet de megtaláltuk a mai partnerünket....
Mindenkinek szép estét kívánunk! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2024. 07. 17. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 17:11
Mindenkinek szép estét kívánunk! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2024. 07. 17. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!en benne vagyok .közelbe lakok .utazni tudok
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 20:42

Sziasztok!
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére párt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Sziasztok!Olyan Hölgyet keresek aki imádja a játékszereket,aki imádja hogy a pinája ne csak szájjal,kézzel,fasszal legyen kényeztetve és imád izgatásként maszturbálni.(hely és játékszerek adottak!)
Békéscsaban keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Nok, holgyek teleelvezett puncijat, popsijat nyalnam tisztara diszkret otthonomban, napkozben.
Privatban irj.
Privatban irj.
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Sziasztok. Nem extreme de talán most ide illik leginkább a beírás.
Normális , sráccal vagy párral írogatnék most és képeket cserélnék - természetesen ha te is mutatsz a tiedről akkor a páromról is mutatok jópárat.
Normális , sráccal vagy párral írogatnék most és képeket cserélnék - természetesen ha te is mutatsz a tiedről akkor a páromról is mutatok jópárat.
Sziasztok!! Holnap estére azaz Szombaton párt fogadnék lehet idősebb is akik szeretnék, hogy egy idegen ffi simogassa masszírozza a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!!! Esetleg aktus után tisztára nyalhatod vagy nyalom a hölgyet Diszkrét, igényes nem dohányzó nem független ffiként!!!
Miskolcon pisisex kedvelőt keresek. Seggem is nyalatnám