Párok írjanak!
.
Klau21& Peti30

Párt keresek ahol a hölgyet,egy jó nagy dugás,élvezés után ki lehet nyalni! Imádom a gecis pina ízét.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Extrém beállítottságú hölgy,hölgyek párok vannak itt?akik aláznak számba pisilnek stb??
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Sziasztok, extrém kedvelő párok, baráti társaságok ismeretségét keresem, akár nyaraláson lévőket is, akiknek feldobhatom a napját.
Van pár aholy spermásan kinyalhatom a hölgyet? ma?
budapesten ma csaj?
Idős teltkarcsú nagy mellű nem borotvált Nőt vagy ilyen párt keresek. Pécs
Szia! A màsodik kerületben ma vagy vasàrnap késő este??
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 20:13

Sziasztok!
13. Kerületbe keresek ápolt férfit, akihez most atmehetek, egy jó nyalásra.
13. Kerületbe keresek ápolt férfit, akihez most atmehetek, egy jó nyalásra.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Olyan belevaló párt keresek ahol a hölgyet kinyalhatom spermásan! Ezen kívűl mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Este ! Bp park koncert és bármi lehet csajok !!! Haverommal megyünk írj és tali .
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Sziasztok!
Házaspárt néznék szeretkezés közben, utána a feleség spermás punciját kinyalnám a párja után, nagyon diszkréten.
Athos
Házaspárt néznék szeretkezés közben, utána a feleség spermás punciját kinyalnám a párja után, nagyon diszkréten.
Athos
Érett párral kalandoznék!
Partnert keresek parkokban elbujva sexelni masturbalni
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Fiatal lányt vagy barátnőjét kényeztetnék. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr.