Olyan hölggyel ismerkednék, akitől nem idegen fisting és igényt tartana a rendszeres és kiadós öklözésre. Ha már rég volt ilyen élménye, vagy csak éppen kipróbálná, tisztában van az adottságaival, nagy örömmel és odafigyeléssel elégíteném ki az ilyen jellegű szükségletét.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra, szájba élvezéssel. Ma délelőtt a kifutónál leszek.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!:::::::::::
Siófok környékén ismerkednék hölgyekel esetleg párokkal
Talpnyalás és/vagy piss/ s/m-hez keresek partnert.
Seggnyaló,fasszopót keresek nyiregyen aki még is dugna
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet ies a feleseget is izgatna ha dugas kozben nyalhatnek és a vegen tele élvezett puncit is.Hely kellene utazni tudnek.
Orális játékokra keresnék hölgyet, hetero párt. Hely megoldott, részleteket privátban.
Sziasztok! Spriccelő puncit nyalnék, öklöznék! Csók
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget! Írj ha van ötleted!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres CD kedvelő BI párt vagy hölgyet. Minden kívánsághoz alkalmazkodom... (biszex, BDSM, extrém, bizarr... amit szeretnél)
Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Kellemes kikapcsolódás, szimpátia esetén rendszeres találkozók.
Ma / holnap, délután vagy este, de hétközben is estefelé. Kor és alkat nem számít...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit
Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit

Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Sziasztok! Ha akarod szolgálni és élvezni egy határozott,kemény domináns FÉRFI hatalmát,akkor várom a jelentkezésed! CSAK NŐKET várok!
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Extrém nagy és vastag fasszal rendelkező férfiakat keresek ,nem élettársat csak sexre,passziv vagyok jó befogadó képességgel
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Sziasztok!
Csak Keszthely közeléből kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:19
Csak Keszthely közeléből kerestek? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751101)

Párokkal ismerkednénk!!
Kalu Peti