Sziasztok!

Aktiv fiu? Én férfi.
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz
Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik
Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész.

Eggy igazi faszimado kurvát keresek aki a párja elott vagy vele sexelne bp
Épp az a lényege hogy tartsa magában
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2024. 09. 28. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen részt vennék hölgy buliban ahol porig aláznak kényszernyalatás pisi köpj le bármi belefér
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Strapon kedvelő hölgy van errefelé? Ha igen, ne tartsd magadban!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szeretnem kipróbálni a soundingot erre keresek elsősorban hölgyeket párokat.
Giga méretű mellek őklőzhető pina,kor alkat mindegy,nem független vagy pár is irhat.Pécs+60km
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok,
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok.
Női fehérneműt kedvelő ffit keresek. Dél Pest felé
Női fehérneműt kedvelő ffit keresek. Dél Pest felé
Cuckold játékra keresek partnert barátnőmmel Budapesten. A szó a játékon van, tehát nem olyat keresünk, aki tévképzetekben van és túlgondolja az egészet.
Piss vagy talpnyalás témát kipróbálnék.
Párom bugyijára verjük ki együtt
Ngyfarkamra keresek hölgyet,és párokat szabolcs megyéböl.
Alázatos szolgáim várom Miskolcon. Hely van
Sziasztok!Keresem azt a Nőt aki nagyon megdugna Strap-on dildóval egy análisan még szűz 45 é.pasit!Lakás van ahol találkozhatunk.Ki szeretném próbállni milyen érzés mikor műfaszra húzz egy Nő.