Igényes, Dom férfi bevállalós igényes párokkal találkozna. Bdsm cuckold, használat, creampie, bukakke, stb..stb.
Lenne itt hölgy aki a számba pisil?
Fiatal 20as évei elején járó 17es intimmel rendelkező srác ismerkednek hetero alapon hölgyekkel és párokkal egyaránt korhatár nélkül, utazni tudok .
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Most valaki skype? Legyél uralkodó, megalázó, pervi!
Van itt olyan, aki megkötne és pöcsömmel, picsámmal azt tehetsz, amit akarsz? Extrém is!
Kecskeméten keresek extrém nagy mellű nőt, cicigyúrásra, simogatásra!
Sziasztok! Párhoz, házaspárhoz csatlakoznék tartósabb dologra, ahol fokozatosan haladhatunk nem kell sietni sehová. Miskolc és Borsod megye előnyben.
.

49 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Sziasztok.
Van itt kozmetikus aki női intimet vállal cukorgyantával Budapesten?
Van itt kozmetikus aki női intimet vállal cukorgyantával Budapesten?
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Kedves Olvasó!
Sub hölgyet keresek, hosszú távra, korrekt feltételekkel.
Használat, alázás, szexuális játékszerkén történő alkalmazásért cserébe, előnyös feltételeket ajánlanék. Kor nem mérvadó, viszont megbízhatóság, hiigénia kiemelkedően fontos. Részemről is ezt kapja a partner.
Részletekről privátban tudunk egyeztetni.
Zoltán
Sub hölgyet keresek, hosszú távra, korrekt feltételekkel.
Használat, alázás, szexuális játékszerkén történő alkalmazásért cserébe, előnyös feltételeket ajánlanék. Kor nem mérvadó, viszont megbízhatóság, hiigénia kiemelkedően fontos. Részemről is ezt kapja a partner.
Részletekről privátban tudunk egyeztetni.
Zoltán
Skyyype:
live:.cid.27c9857133cbddf1
live:.cid.27c9857133cbddf1
Sziasztok. Erverzekkel beszélgetnék, esetleg videóznék bármilyen témában! Bárki írhat. Kulturált normális pasi vaghyhok merverz vágyyakkal.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok 1ma 1-től kinn leszek a reptéri kiserdőnél, hölgyeket várok minden megoldás érdekel
Bi párhoz csatlakoznék! Imádom a spermás puncit,popsit nöi testet tisztára nyalni!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.