Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Fiatal 21 éves srác ismerkednek hölgyekkel párokkal, korhatár nélkül. Utazni tudok
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni. Extremitás is érdekel.
Sziasztok.
Lenne olyan nő Sopron-Bük közt aki benne lenne egy kis pisilésbe max testre, egy jó kis anál szexbe beleélvezéssel de oda vissza is érdekel. Vagy csak alaposan orgazmusig kinyalatná magát. Írj valósítsuk meg a perverz álmodozásunkat. Pár ír tőlük sem zárkózom el. 55 éves pasi vagyok állítólag nem rossz adottsággal.
Lenne olyan nő Sopron-Bük közt aki benne lenne egy kis pisilésbe max testre, egy jó kis anál szexbe beleélvezéssel de oda vissza is érdekel. Vagy csak alaposan orgazmusig kinyalatná magát. Írj valósítsuk meg a perverz álmodozásunkat. Pár ír tőlük sem zárkózom el. 55 éves pasi vagyok állítólag nem rossz adottsággal.
Párom bugyijaira kiverné valaki?
Szia! Helyileg merre vagy megtalálható?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 05. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 12:24
Törölt felhasználó (4293762)

Hello 22 éves fiatal fiu vagyok nyitott vagyok minden jóra irjatok!
Sziasztok! Ha akad olyan Nő vas megyében aki felcsatolt dildóval megdugna egy análisan szűz pasit az keressen legyen szíves privát üzenetben.Csak szeretném megélni mikor a Nőnél van az irányítás teljesen és Ő lenne a férfi ebben a szerpben amikor megdug.
Kecskeméti bőrrajongó nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Olyan ápolt, korrekt férfit keresek, aki teljesítené egy kérésemet. Kizárólag fényképes jelentkezést várok, e-mailben. Cím az adatlapon. Üdv.: Adél
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Nagy logó csöcsű szőrős pinájú nőket keresek. Baranya Somogy Tolna
gyereket el is tartod
(Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2024. 11. 05. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 13:48

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hello 22 éves fiatal fiu vagyok nyitott vagyok minden jóra irjatok!
Sziasztok.
Nagykanizsán kukkolnék, akár oda-vissza alapon
Nagykanizsán kukkolnék, akár oda-vissza alapon
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Jaja, csak a szokásos full kamus!
(Ez egy válasz note üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 16:25

Tényleg?
Máshol meg ezt írod:
2024. 09. 30. hétfő 14:46 Társkeresés -> Meleg és Bi pasik szex/ismerkedés
Sziasztok esetleg valaki miskolc ? Fel óra múlva?
Igényes 22 éves átlagos srác vagyok , szeretek és tudok is szopni .
Ha van gumid akkor egyértelműen dughato is vagyok smile
Ezek melett exemrol van 100 +kép videó (154cm es 42kg lány
Máshol meg ezt írod:
2024. 09. 30. hétfő 14:46 Társkeresés -> Meleg és Bi pasik szex/ismerkedés
Sziasztok esetleg valaki miskolc ? Fel óra múlva?
Igényes 22 éves átlagos srác vagyok , szeretek és tudok is szopni .
Ha van gumid akkor egyértelműen dughato is vagyok smile
Ezek melett exemrol van 100 +kép videó (154cm es 42kg lány