Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{][}{[[+++++++)()(
Szia. Szívesen találkoznék veled.
(Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2024. 11. 23. szombat 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 06:54

Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Ma Pesten össze tudjuk hozni.
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Ma Pesten össze tudjuk hozni.
Sziasztok!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Szia!
Én szívesen nyalnám a puncidat, amíg el nem élvezel, akár többször is.
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen nyalnám a puncidat, amíg el nem élvezel, akár többször is.

Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Telt, molett nőt/nőket (egyszerre akár többet is) keresek, akik előttem nyalatják magukat Robival, a párommal. Budapesten, hétköznap délután. Keressetek bátran privát üzenetben! Köszönöm! Angéla.
Telt, molett nőt/nőket (egyszerre akár többet is) keresek, akik előttem nyalatják magukat Robival, a párommal. Budapesten, hétköznap délután. Keressetek bátran privát üzenetben! Köszönöm! Angéla.
Perverz urat keresnénk ma estére pesten, csinos milf feleségem számára...
A részleteket priviben egyeztessük.
A részleteket priviben egyeztessük.
Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre smile
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre smile
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Szegeden keresek ma estére perverz nőt , bi párt vagy férfit hellyel
Olyan párt keresek ahol a hölgy punciját nyalnám miközben dugják
Ma estére keresnénk egy hetero max 35 éves ha lehet sportos testalkatú srácot.
Kötözös szexhez...
pesti otthonunkban tudunk fogadni.
Privát leveleket várunk.
Kötözös szexhez...

Privát leveleket várunk.
Szia. Budapesten lehet nőknek nyalatni a pasimat.
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
70 + os pasi keres 60 as nőt Budapesten
Párok mindkét tagját kényeztetném szopok,nyalok,dugható vagyok kinyalnám punciból,popsiból de más erotikus kívánságot is teljesítek. Vasárnap lenne alkalmas a számomra de más időpont is megbeszélhető..
Sziasztok
Fiatal part keresunk. Max 22 éves korig.
Ahol a holgytag vegignezne ahogy a baratja megdugja a milf baratnomet
Fiatal part keresunk. Max 22 éves korig.
Ahol a holgytag vegignezne ahogy a baratja megdugja a milf baratnomet

Sziasztok!Keresek olyan Lányt vagy Nőt aki a szűz fenekem megujjazná és meg is dugná felcsatolhatóval.Szeretném ha bele ültetnél és meglovagoltatnál rajta.Az már csak plusz lenne ha esetleg több Lány vagy Nő felválltva dugnának meg.Nagyon szeretném már a fenekem szüzességét elveszíteni egy felcsatolt műfarkon.Lenne olyan Lány vagy Nő aki a segítségemre tudna lenni ebben?
Sziasztok ,
Pár hölgytagját nyalnám mindenhol, míg a férj dugja a popsit és puncit. Élvezés után pedig a hölgy az arcomra ülne és a számba dörzsölné a kifolyó spermát. Helyem nincs, de menni tudok.
Pár hölgytagját nyalnám mindenhol, míg a férj dugja a popsit és puncit. Élvezés után pedig a hölgy az arcomra ülne és a számba dörzsölné a kifolyó spermát. Helyem nincs, de menni tudok.
Kényeztetné valaki a farkam egyoldalúan?