Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!Uni/aktív pasit keresek, aki el is jön és meg is dug
Zirc környéken van helyem!Olvass adatlapot!

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
45é. Szombathelyi pasi vagyok keresem azt a Nőt aki megújjazna és Strap-onnal felavatná a szűz fenekem.Bele ülnék a felcsatolt műfarkadba,hogy alaposan megdugj.Ha van esetleg olyan Nő aki ismeretlenül is megtenné?
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
Párommal keresek perverz férfit szegeden
Bizarr perverz most hellyel?
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
pisiszex kedvelő nőt keresek
Közös masztihoz keresek hölgyeket,autóban,vagy nálam!
Sziivesen ismerkedünk.
(Ez egy válasz bppasik üzenetére (2024. 11. 29. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 21:32

Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok

roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Sziasztok,

Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok,
Hölgyel vagy párral ismerkednék holnap, aki nyalás közben spriccelne. Helyem van.
Privátban írj.
Hölgyel vagy párral ismerkednék holnap, aki nyalás közben spriccelne. Helyem van.
Privátban írj.
Igényes pasiként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Jelentkezem
Párt..szoptatok,,hosszasan,, többször--ötször is