Keresek párt, ahol a férfi és a nő is leszopna. Hely szükséges.

Szegeden keresek perverz bi párt vagy férfit

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.

Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.

Meghagyott szőrzet előnyös.
                	Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.

Zalaegerszegen vagy közvetlen közelében keresek mocskos anális - pisis játékok kedvelőit.
Helyed legyen 

Helyed legyen

Hölgyet párt keresek hétfőn napközbeni találkára. Van egy tök jő elektro stimulálóm, nagyon kiprópálnám egy lány punciján, cicijén, illetve imádnám ha sokkolnák vele a heréimet. Perverzebb lányok? Írjatok, helyem is van! Szép hétvégét!

Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű nőket keresek

Van itt olyan, aki használt női bugyikat gyűjt esetleg azokra szokott élvezni?

Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor

Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
                	sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András

biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
                	Sopronban ismerkednék nyitott partnerekkel.

Sziasztok okolszexet kedvelő novel ismerkednek

Szia holnap délután taliznek Pesten, keresk pár vagy barátnők is láb fetish re. Szívesen nyalom a popsit is. 17 5 a méretem

Olyan Hölgyet keresek aki arra vágyik, hogy letolják a nadrágját és állva megdugják mint egy szexbabát/ tárgyat. Ha magadra ismersz írj, találkozzunk már holnap Budapesten napközben   

Perverz párt keresek bisex pasi vagyok szopok nyalok gecis puncit is bp

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba

Anal fistingben jártas aktív pasik Győr környékén?

Elektro sokkolót szeretnék puncin kipróbálni. Heréimen nagyon szeretem, de nagyon vágyom, hogy puncin is tesztelhessem. Lányok? Sok fokozat van, csak ameddig bírod!

2024. 12. 05. csütörtök 14:58
                		2024. 12. 05. csütörtök 14:58

mendez23
 mendez23

Andree26
    	        	Andree26
 Virginia
    	        	Virginia Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13