Használt, esetleg tele élvezett óvszert keresek. Köszönöm
Sziasztok! Vasárnapra kisebb max.15 cm farkú pasit keresnénk, duci feleség kényeztetésére! Hetero ápolt a leírtak megfelelő pasi jelentkezését várjuk! Helyünk nincs
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Dogging életformához keresek olyan Hölgyet, akivel tartós kapcsolatban élnénk, és ha kívánja a több pasi kényeztetését, akkor én megszervezném neki!
Bárhol szeret idegen pasikkal kikezdeni, akár ott szexelni előttem, vagy esténként úgy úgy jönne haza, hogy érezni lehet rajta az idegen pasik gecijét!
Bárhol szeret idegen pasikkal kikezdeni, akár ott szexelni előttem, vagy esténként úgy úgy jönne haza, hogy érezni lehet rajta az idegen pasik gecijét!
Vasárnap reggelre párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Estét. Boldog karit.
Hölgy Pesti aki egyedül van Ma,1 kis kalandra a melóhelyemen.
Hölgy Pesti aki egyedül van Ma,1 kis kalandra a melóhelyemen.

Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Szia Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem.helyes igényes vagyok. Láb fetish a kedvenc
Ha van itt, bi vagy meleg pisiszex kedvelő úr, és van kedve ismerkedni. Írj privátba.
Szembekötős kikötözős szexre keresek párokat csajokat! Helyem karabínerrel felszerelt ágyam van! És nem én leszek kikötve!
Szembekötős kikötözős szexre keresek párokat csajokat! Helyem karabínerrel felszerelt ágyam van! És nem én leszek kikötve!

Sziasztok!Budapest-Vác vonalon keresek hosszú távra perverz hölgyet , párt , társaságot . 50 éves mackós pasi vagyok.
Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is !!!!! Boldog karácsonyt !!
Sziasztok,M1-MO-M3 utvonalon keresek ma délelőttre nőies travit.
Bevállalos teltebb nöt párt keresek gangbengbe való kapcsolattra. 4 pasi + te-ti.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Merj nagyokat álmodni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 20:41
Törölt felhasználó (4761084)

Ha nem ismertél magadra, miért is írsz?
Szomorú, hogy kötekedni járnak ide egyesek.... szép estét
Szomorú, hogy kötekedni járnak ide egyesek.... szép estét
Ha nem ismertél magadra, miért is írsz?
Szomorú, hogy kötekedni járnak ide egyesek.... szép estét (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomorú, hogy kötekedni járnak ide egyesek.... szép estét (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Optimista keresés
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 19:36

Törölt felhasználó (4761084)

Ma estére keresek SUB biszex alázható lányt 3-ashoz!
Írj!