Esetleg csinos, fiatal(os) lány/nő vagy pár jár erre, akik gondolkoznak felnőtt témájú tartalomkészítésben (akár extrém)? Most ehhez keresnék elsősorban partnereket! Ha lenne ilyen, kérem privátban írjon!
Olyan Hölgyet keresek aki élvezi ha egy Pasi mellett Ribanckódhatna!Engem izgatna egy ilyen kapcsolat!Nem szabnék gátat a vágyainak! 50-es jóképű sportoló!És élvezi ha egyszerre több Pasi bassza szét!!!!!!!!!!
Ma esti kalandra hölgyet párt keresnék.
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Tatabánya környékén töltöm az estét kamionnal, olyan partnert keresek akit ez vonz.
Vagy párt akit csak néznék miközben játszanak!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
KAPOSVÁR???
Fiuk lányok párok pervi - extrém szexuális vágyait teljesíteném :P
Fiuk lányok párok pervi - extrém szexuális vágyait teljesíteném :P
Szia. Szívesen találkoznék veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 29. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 21:36
Törölt felhasználó (4761084)

Sziasztok!
Ismerkedés nélküli-csak szex kapcsolatot keresek!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
Amit szeretek: kényszerszopatás/nyalatás hajhúzással;
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Férfiakkal vagy párral. Fontos, hogy elélveztess, de alázzuk meg egymást (mindkét felállás oké)!
Női bi oké!
punci tágítás (bármit belémdughatsz); public (a barátaid előtt); sperma-női spricc (utóbbi adni és kapni) bárhová; szívesen kipróbálnám a kettős behatolást (punciba).
Utazom! Heves megye!
Sziasztok, párokkal ismerkednék cuckold céljából, de csak igazi cuckold érdekel, ahol a pár férfi tagja arra élvez, hogy kielégítem a hölgyet. Ha tovább is mennétek az csak extra. A férfi tag nyalogathajta a golyóimat miközben a párja a vastag farkamon lovagol, vagy nyalhatja a puniját 69-ben, miközben hátulról keményen döngetem… privát üzenetet írj. Tamás
Szia!Szét gyaláználak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 29. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 21:36
Törölt felhasználó (4761084)

Sziasztok!
Női bi oké!
Utazom! Heves megye!
Női bi oké!
Utazom! Heves megye!
Spermás játékokra keresek párt Nő ffi partnereket
Fiatal párt vagy fiatal lányt keresünk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/Spermás játékokat és a pisi szexet is szeretem !!!/////
Sziasztok!
Női bi oké!
Utazom! Heves megye!
Női bi oké!
Utazom! Heves megye!
Szia, irtam
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2025. 01. 29. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 10:56

Ha szeretnéd a farkad kiverni a párom bugyijára miközben nézed a videóit ahogy masztizik vagy ahogy szopik akkor nálam a helyed
Felcsatolható dildóval renderkező nőt keresek.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Finom punci illatú bugyikát szagolnék! Ha hölgy kezéből az lenne az igazi
Párhoz csatlakoznék 30 éves srácként a férfi örömére. Izgat ha a feleséggel, vagy barátnővel együtt kényeztetünk. Budapesten belül bármerre tudok menni.
Anyatejjel rendelkező hölgyet, vagy ilyen tagú párt keresek, akár szexmentes dologra Budapesten.
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyeket,vagy párt keresek
Bármiféle extrém dolog csak az első esetleg a második alkalommal számít extrémnek,utána már természetesé válik.
Sziasztok !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !