Szia.Egy extrém maszti partiban benne lennék.Vagy a nagy cicis b.nödel kölcsönös maszti akár perverz is lehet.De én nem fiatal tágpuncis mindég kanos vagyok.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:58

Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk.
Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.

Ha valakit izgat ilyen játék,irjon
(Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:12

Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.
Szopok szopatok most Pesten hej van
Kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Fantáziával megáldott Nővel,Párral ismerkednék!
Szegeden keresek perverz nőt, bi párt vagy férfit hellyel
Keresek olyan valakit, aki beköti a szemem, és úgy játszik velem. Érdekel a farok kötözés, elektro, sounding, fejés, cum control, A kiszolgáltatottság izgat, fájdalom nem. Olyan valaki(ket) keresek akit(ket) meglátogathatok, sajna helyem nincs. Mivel elég sokat utazom, így ha időben elég rugalmas vagy, országosan keresek. Kor nem releváns.
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk.
Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.

Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes.szopni is lehet engem. De 69 a legjobb! Privire írj
Sziasztok!
Holnap nálam reggel ugorj fel hozam pestere érzéki masszázs olajos fasz veres
Extrém kövér, 200 kg körüli, ápolt,kedves hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.183 cm, 85 kg-os,mobil férfi.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
szivesen élveznék a szádba
(Ez egy válasz Szajba_Spricc üzenetére (2025. 02. 12. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 20:22

Olyan lányt keresünk harmadiknak, aki szereti a hölgy tagot kényeztetni, és szereti a lábimádatot nem csak fogadni, hanem adni is a hölgy részére.
Mi egy 30/41 es pár vagyunk
Mi egy 30/41 es pár vagyunk
Prrvez Nővel,párral ismerkednék. Ápolt diszkrét megbízható vagyok.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szeretném megcsinálni első szopásom. Ehhez keresek a környékről türelmes ápolt partnert aki ezt videóra venné. Természetesen maszkban arc nélkül.
Nagymamát aki kívánja még a szexet. Elhanyagolt hölgyet magányos anyukát. Keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok. Keresek egy kedves, szőrösebb (akár teljesen természetes
) Hölgyet aki szívesen nézné ahogy felizgulok rá. Beszéljünk a vágyainkról és nézd meg kölcsönös szimpátia esetén élőben vagy valamilyen virtuális formában ahogy masztizok.

szep estet dugas kozben yalnek s a vegen pedig tele élvezett spermas puncit is ha vannak itt erre nyitoitt párok? Hely kellene utazni tudnek!