Sziasztok!
Ajka-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem popsim kényeztetésére.
Ajka-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem popsim kényeztetésére.
-Ok! Találkozzunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 21. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 11:42
Törölt felhasználó (4756380)

Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
olyan csajt keresek kortol fuggetlenul aki kedveli a biszex pasikat 53 éves vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt esetleg es tudnanak fogadni is? Utazni tudnek!
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Szombathelyi helyel rendelkező 45 é. pasi keresi azt az extrém Nőt aki megtenné,hogy megdug felcsatolható dildójával.Szeretném átélni ezt az érzést amikor fordított helyzetben Én lennék a Nő akit így felhúz egy Nő a műfarkára.
PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Kizárólag csak NŐK jöhetnek szóba!!!
PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Kizárólag csak NŐK jöhetnek szóba!!!
Perverz nőt , bi párt vagy férfit keresek szegeden
Sziasztok,
Parral vagy pasival talalkoznek ma del korul, diszkret hazamban. Szeretnem hogy a pasi alaposan megdugjon es megszopasson, mikozben a holgy vegignezi es ha szeretne, akkor pedig le is pisilne kozben.
Teljesen tiszta vagyok, igy mehet seggbol szajba is .
Privatban irj.
Parral vagy pasival talalkoznek ma del korul, diszkret hazamban. Szeretnem hogy a pasi alaposan megdugjon es megszopasson, mikozben a holgy vegignezi es ha szeretne, akkor pedig le is pisilne kozben.
Teljesen tiszta vagyok, igy mehet seggbol szajba is .
Privatban irj.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Akár dugás közben is nyallak, vagy ha spermás! Privire írj. De cumizhattok is.
Még nem volt jelentkező de ha lesz, gondolok rád.
(Ez egy válasz Oppenheimer üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 23:32

Hasonló érdeklődéssel vagyok! Szívesen csatlakozom ha van megfelelő végrehajtó.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
Keresünk egy hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában.
Egy 60 as pasi kérés hölgyet aki leápolná Szegeden írj privátban
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Bizarr vágyú hölggyel ismerkednék.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok //////———////////
Hasonló érdeklődéssel vagyok! Szívesen csatlakozom ha van megfelelő végrehajtó.
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hölgy a számba pisil. Nézheted.