Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Igényes tapasztalt férfiként Bevállalós bizarr/ perverz szexre keresek párokat ahol a hölgy kedveli, ha egy ágaskodó farok bele pisil a popsijába/ puncijába, és közben, utána dugja tovább (pisilés után nem lankad le a farkam).
Vasmegyei használt bugyi imádot keresek,maszti stb
Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
olyan csajt keresek akik szeretik a biszex pasik 52 vagyok
Kinek van kedve segíteni rajtam? Sok jön és imádom ha folyik
Bp! Nálad vagy kocsimban

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
perverz kecskeméti párt keresek,lakk bőr gumi csizmaimádat
Péntek este/hétvégére keresek huncutkodni vágyó partnert. Van helyem.
Este autódban leszoplak , ürithetsz a számba isés utánna egy kiss pisivel leöbliteném
Ha nagyon tele vagy és ürítenél akkor várlak ma délután. Akár a párom bugyijára vagy a számba élvezhetsz.
Irtam privibe
(Ez egy válasz Fuckinger üzenetére (2025. 02. 26. szerda 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 02:48

Bpn kisfarkat melytorkoznek most, bo nyallal hosszan kenyszerezve. pisi is mehetne, noi alsok rajtam rajtad, part is kenyeztetnek egyszerre.
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon.
Hoki party Miskolcon? Várom a jelentkezőket
Hölgyet vagy párt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét, majd lepisálna!
Szexuális segédeszközökkel egymás elélveztetését kedvelő Nővel ismerkednék!
Pisis élvezetekre nyitott Nővel,párral ismerkednék!
Sziasztok
Szombat estere, meglévő csapatunkat bővítenénk párral / lánnyal.
Jelenleg 2 dekoratív pár + 2 szóló pasi van a csapatban.
Hely adott, kezdőket is szeretettel fogadunk, NŐK, PÁROK személyében. Miskolcon.
Pasik max 23 éves korig 19cm től, ha a megszokott tag nem tud jönni.
Szombat estere, meglévő csapatunkat bővítenénk párral / lánnyal.
Jelenleg 2 dekoratív pár + 2 szóló pasi van a csapatban.
Hely adott, kezdőket is szeretettel fogadunk, NŐK, PÁROK személyében. Miskolcon.
Pasik max 23 éves korig 19cm től, ha a megszokott tag nem tud jönni.
Strapon kedvelő hölgyet,párt kölcsönös popsidugásra.....