olyan csajt keresek aki szereti a biszex pasikat kortol fuggetlenul én 52 vagyok
Budán szopatnék szopnék!
popsi vs zuhany extreme beöntösre keresek subot hétvégére
Sziasztok!
Pá szeretkezését szívesen moziznám és ha úgy alakulna be is szállnék. Hely megoldott, de utazni is tudok, péntek szombat estém szabad.
Részleteket privátban egyeztessünk.
Pá szeretkezését szívesen moziznám és ha úgy alakulna be is szállnék. Hely megoldott, de utazni is tudok, péntek szombat estém szabad.
Részleteket privátban egyeztessünk.
Sziasztok!
Meós ruhában..melós pasi érdekelne valakit most du.?BP.!
Meós ruhában..melós pasi érdekelne valakit most du.?BP.!
Soha nem valaszol senkinek kamu meg mindig
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova kell menni??biszex srac vagyok minden jóban benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 14:52
Törölt felhasználó (4756380)

Barárnőmmel kinyalunk, leszopunk most.
Terhes kismamát keresek közös örömök szerzesere kor alkat nem számít lényeg nagy pocak .első sorban Hajdu biharban
Barárnőmmel kinyalunk, leszopunk most.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Most keresek perverz urat pisi jtékra.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Szegeden keresek perverz nőt , bi párt vagy férfit
Idősebb urat keresünk, akit izgat, hogy nézheti, ahogy egy nő a számba pisil. Utána leszopom, a hölgy pedig a popsiját nyalja. Számba élvezhet, lenyelem.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Igényes tapasztalt férfiként Bevállalós bizarr/ perverz szexre keresek párokat ahol a hölgy kedveli, ha egy ágaskodó farok bele pisil a popsijába/ puncijába, és közben, utána dugja tovább (pisilés után nem lankad le a farkam).
Vasmegyei használt bugyi imádot keresek,maszti stb