Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Érett nőt keresnék kimondottan anális élvezetekre!
Igényes popot dugni erre keresem partnerem.
Szombatra, Cigánd-Nyíregyháza vonalon,. párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Házi, amatőr filmekben is szerepelnék, arc nélkül. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menn
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Van ébren Pervi Nő vagy pár?
Kurvás feleséget. Szerepjátékra
Sziasztok szép napot mindenkinek! Olyan hölgyet vagy párt keresek aki szereti lenyelni a spermát
Baranya megyében

Igényes nagymamát aki kívánja még a szexet. Keresem.
Kaposváron keresek olyan hölgyet aki nyitott az extrémebb szexre. Priviben elmondom ha tenyleg kaposvári nő vagy.
Érdekel valakit egy srác aki a csaja bugyijában ki van kötözve egy eldugott helyen
? mit csinálnál vele?

Olyan hölggyel ismerkednék, aki szereti a keményebb, alárendelt szopatást!
Sziasztok. Mélytorkot s kényszerfranciát szerető nőt,párt keresek.
Zalaegerszegen keresek perverz pasit vagy nőt.
Pisis dolgokat kedvelem leginkább.
Pisis dolgokat kedvelem leginkább.
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott gondolkodású és fantáziadús fiatalként szívesen ismerkednék, beszélgetnék
Diszkrét, nyitott gondolkodású és fantáziadús fiatalként szívesen ismerkednék, beszélgetnék

Sziasztok perverz dolgokra nyitott pasikkal ismerkednenk akik tudnanank diszkret lenni!
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Méretes faszból innám a pisit ,nyelném a spermát
Sperma és pisis élvezeteket kedvelő Nővel,párral beszélgetnék!