Sziasztok! Mi Hármasban vagyunk 1csajszi (39)+2pasi(46) szeretnénk talaĺni kellememes órak,no meg persze barátság remenyében hosszútávra hölgyet vagy párt!további reszleteket privátba vagy viberen!üdv L&L&SZ
Perverz férfit keresünk párommal szegeden ma estére hellyel
Sziasztok!! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi, ha van kedved, megkötve végig nézni ahogy két full hetero pasi keményen dugja, szopatja a párod előtted írj.

Hokiparty nálam Miskolcon, várom a jelentkezőket
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!

Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra !!!!!———/////////
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Extrém témákhoz keresek partnert.
Kimondottan szép segglyukkal rendelkező lányt keresek, aki szeretné hogy nyaljam. Cum kissing és lábfétis is jöhet. 26 éves, sportos pasi, Kecskemét.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon.. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon.. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Szombathelyi 46 é. pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki análisan felavatna strap-onnal.Nagyon szeretném már átélni ezt a fajta érzést amikor egy Lány vagy Nő elkapna így és kedve szerint kiélné magát rajtam,miközben análisan elvenné a szüzességem.Izgat a fordított felállás szerepe,hogy ebben a helyzetben Én lehetnék a Nő akit megdugna.Ha estleg magadra ismersz és mevalósítanád a vágyamat akkor privat üzenetben keress fel.Felcsatolhatóval jelige.
URAK JELENTKEZÉSEIT LEVELEIT TÖRLÖM!!!
URAK JELENTKEZÉSEIT LEVELEIT TÖRLÖM!!!
Fiatal Nőket elhanyagolt Anyukákat keresek autós tálira Kazincbarcika és térsége! Írj privát ha szeretnéd hogy a puncid nyaljam.
Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni
Párommal.keresünl perverz férfit szegeden
Izgii
Sziasztok,
Idősebb hölgyet, 70 felettit keresnék aki még mindig kívánja a szexet. Esetleg pár is szóba jöhet.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Idősebb hölgyet, 70 felettit keresnék aki még mindig kívánja a szexet. Esetleg pár is szóba jöhet.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.