Szép napot. Párhoz csatlakoznék a hölgy feleség dugására ,kényeztetésére. Akár ma is .
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres hölgyet anyukát. Kor alkat nem számít. Masszázs és beszélgetés ha csak ennyi kell. Örömet okozni neked. Írj. Sexy nagymamát is.
Budapesten élő afrikai pasikkal hol lehet ismerkedni?
Tud valaki ilyen platformot?
Szeretjük az extrém helyzeteket így kipróbálnám párom előtt fiatal fiúval esetleg több fiatal sráccal, ezért kb 20-26 év közötti méretes, potens fiúk levelét is várjuk.
Tud valaki ilyen platformot?
Szeretjük az extrém helyzeteket így kipróbálnám párom előtt fiatal fiúval esetleg több fiatal sráccal, ezért kb 20-26 év közötti méretes, potens fiúk levelét is várjuk.
Extrém bizarr játékokhoz nyitott bevállalós párokkal találkoznék! Igényes, tapasztalt férfiként.
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
Laza cumizásra puncinyalásra keresek hölgyet vas v zala megyéből
Popsit nyalni szerető férfit,nőt keresek, lehetőleg hellyel.
Soproni, esetleg Sopronban üdülő partnerekkel ismerkednék megbízható, független férfiként.
Őklőzhető nőt keresek Pécsett
Vas megyéből keresnék, szőröa puncisat vagy terhes, nagyon vékony, nagyon duci.. stb hölgyet
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Őklőzést válaló nőt keresek.Pécs
Valóban extrém és/vagy bizarr szexre keresek partnert, partnereket (lehetőleg bi) párt, vagy hölgyet. Az extrém része bizonyos okok miatt csak nálam játszható. Nem levelezgetni szeretnék, néhány üzenet után telefonon folytatjuk. Tiszafüreden van a hely.
Valakit megdugnék felcsatolhatóval
Balatonalmádi glory lyukon szopna hölgy a párja előtt?
Pisi sex érdekel
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Sziasztok.Ma este szívesen csatlakoznék párhoz vagy szóló hölggyel ismerkednék.Tabu szó szerint nincs.Bp környékén.Én 43/180/103 barna hajú,kék szemű,ápolt,igényes mentőápoló vagyok.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)