Extrém kövér, 200 kg körüli hölgyet keresek, akinek minden vágyát teljesíthetném.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Sportos, középkorú férfi.
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb,
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb,
ku
. alf
ty alf
ap alf
ózHely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
50-60+ párral ismerkednék.Mindenre nyitott vagyok.Privátban keressetek ha mertek!
Perverz párral ismerkednék!
Sziasztok! Van-e Vas megyében egy olyan Nő vagy Hölgytagú pár aki be/fel avatna egy análisan szűz pasit felcsatolható műfarokkal?Át szeretném élni a Strap-on szex élményét amikor egy Nő így magáévá tenne.
Szerdán napközben Debrecen-Nyíregyháza környékén párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel. Írjatok!
alf
si alf
ln alf
ének
Aktiv perverz férfit keresek jó lenne jó nagy szerszámmal
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
szia! nem zárkózunk el előle ! tuti benne vagyunk ! telszám csere ok
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 08:31
Párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének
Párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének
Szia. Tudunk beszélni?
En is szivesen benned lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 19. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 07:57
Törölt felhasználó (4760565)
Alkalmanként, kb. 1 - 3 havonta szoktam gangbang bulin részt venni, szervezni... :P
Van ebben tapasztalatom már több éves..
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...
Van ebben tapasztalatom már több éves..
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...
Szexpartnert keresek hölgy anyuka nagymama személyében. Sexpartnered lennék hosszú távon.
Pár szeretkezése közben a Hölgy mellbimbóját kényeztetném!
Sziasztok Fiatal lányt párt keresünk ma esetére Ráckeve textilmentes szaunaestre!
Kiváncsi hetero vagy kissé biszex srácot urat keresek közös hokihoz esetleg orálhoz.Izgat a nagy vaskos méret.Nem baj ha kezdő vagy.Igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Pestmegyében van helyem-Legyen esti szabad időd!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
olyan csajt keresek hosszu távra aki kedveli a biszex pasikat 52 vagyok

mendez23

daniel_cineva
Dagmar