Aktiv perverz férfit keresek jó lenne jó nagy szerszámmal
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
szia! nem zárkózunk el előle ! tuti benne vagyunk ! telszám csere ok
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 08:31

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"
Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (infim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"

Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (infim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szia. Tudunk beszélni?
En is szivesen benned lennék
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 04. 19. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 07:57

Alkalmanként, kb. 1 - 3 havonta szoktam gangbang bulin részt venni, szervezni... :P
Van ebben tapasztalatom már több éves..
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...

Szexpartnert keresek hölgy anyuka nagymama személyében. Sexpartnered lennék hosszú távon.
Pár szeretkezése közben a Hölgy mellbimbóját kényeztetném!
Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Sziasztok Fiatal lányt párt keresünk ma esetére Ráckeve textilmentes szaunaestre!
Kiváncsi hetero vagy kissé biszex srácot urat keresek közös hokihoz esetleg orálhoz.Izgat a nagy vaskos méret.Nem baj ha kezdő vagy.Igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Pestmegyében van helyem-Legyen esti szabad időd!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
olyan csajt keresek hosszu távra aki kedveli a biszex pasikat 52 vagyok

Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatuak, és szörtelenek legyetek. Solo pasikat nem kerünk.
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatuak, és szörtelenek legyetek. Solo pasikat nem kerünk.
Perverz játszótársam keresem Tolna megyében. Helyem van.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Amint lesz rá lehetőség mennék....
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 04. 19. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 07:57

Alkalmanként, kb. 1 - 3 havonta szoktam gangbang bulin részt venni, szervezni... :P