Szia Írtam Priviben nektek
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 11:33

Sziasztok!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegeket tiltom!
Szervusztok! Budapesten vagy környékén keresek exhibicionista ès sub hajlammal megáldott hölgyet, esetleg ilyen hölgytagú párt.
Sziasztok!
Nem magyar,nagyon fekete csajt keresek.Pécs
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Sperma koktél : párt keresek, ahol a hölgy pohárba veri a párja farkát, majd belepisil és megitatná velem! Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
soproniakkal ismerkednék
Keresek egy átlagos testalkatú 30-40 körüli férfit akivel egy haverságot tudnék kialakítani. Leülünk , duma ,1-2 sör és közbe az párom vagy párunk szexképeit nézegetnénk és hetero alapon azaz mindenki a saját farkát verné. Páromnak természetesen mit sem szólva de később a haver farkának a képeit is megmutatnám a páromnak. Természetesen mintha a haver ezt nem tudná.
Hozd el a párod hozzám és hagyd itt kicsit aztán tele élvezett pinával szájjal vissza kapod
Sperma imádó Miskolcon?
Strapon kedvelo holgyet keresnek debrecen es kornyeken
Most és délelőtt szopatni szopni vágyott várok teljes diszkréció melet Pesten van hej gyere dolj hátra és élvezd ahogy kiszopom a faszod és te is jól leszopsz deez nem kötelező irj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Fotò?
(Ez egy válasz Tózsi9 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 15:42

Sziasztok.
Olyan párt vagy nőt keresek aki/akik szeretik az extrem deeptroatot.
Imádok keményen szopatni
Imádok keményen szopatni
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk olyan pasit akit erdekelnek a perverz dolgok hely kellene!
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este
Harisnyás és/vagy magassarkú cipős lád kényeztetésére( csókolgatás, simogatás, masszírozás) keresek lábfétish kedvelő hölgyet. Szexmentesen!! Maximum a végén a láb látványára kézzel magamnak megoldom. Létezik ilyen hölgy?
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok.
Imádok keményen szopatni
Imádok keményen szopatni
Sziasztok! Jelenleg pisifetishem kielegitesere, dugasra keresek holgyeket, transzikat, vagy akar vegigneznem, ahogy masok kefelnek. Irjatok!