Sziasztok!
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok. Bi ben dugható is vagyok!
Ma délelőtt lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Pároknál biszex is ok. Bi ben dugható is vagyok!
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres duci hölgyet anyukát sexy nagymamát. Kor alkat nem számít. Igényes pasi.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Ha van olyan akit izgat szabadban meztelenre vetkőzve kényeztetni magát miközben nézik pest déli részén az irjon
Van itt extrém, teljesen no limit hölgy? Vagy hölgytagú pár?
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szia. 45éves ,magára adó, egyedülálló férfi, fiatal lányt lány barátnőket kényeztetne Szeresd a szexi fehérneműt, combfix! Győr
Sziasztok!!!! Magára igényes nőket keresek pisis élményekre is. Előny ha az anált és az alárendelt szerepet is szereted. Egyik sem elengedhetetlen, a gondolatom első fele a fő cél de nem kötelező. Köszönöm! Ha szereted nézni, ahogy keményen dugják a nejed, keress bizalommal! Átlagos testalkatú borotvált 16/5-ös átlagos kőkemény farokkal, bő spermával. Akár nálatok akár nálam!! Lehetnek extrém kívánságok is
a jó ízlés határain belül. Ha van valami fétisetek esetleg. Az megbeszélés kérdése. Lehet hosszútávú rendszeres kapcsolat is! Mondjuk én azt részesiteném előnyben
Csakis komoly érdeklődők írjanak, kép csere kötelező viber ha kérhetem + telefonos beszélgetés is elengedhetetlen, sajnos a sok kamus miatt ma már ez is alap lett... A legjobbakat mindenkinek!...

Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Holnap napközben szívesen szopnék, de csak ha párod is jelen van. Szóló srácok+tilto!
Van olyan srác aki szopja magát?
Keressen meg!
Keressen meg!
Párt keresek ahol a hölgyet kinyalhatom miután a párja tele élvezte!
Őklőzhető hölgyeket keresek bármilyen korosztályból.Baranya,Tolna,Somogy
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Extrém perverz bizar szexre keresek Budapest és vonzáskörzetében. Minden megoldás érdekel!
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok!Szombathely és környékén talállni egy perverz Nőt aki felcsatolhatójával megdugná a szűz hátsómat.Elkapna vele ráhúzna és megdugna mint egy ribit.Nagyon izgat a helyzet milyen lehet a műfarok másik végén lenni.
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Sziasztok!Pisiparti nálam?Kit vonz a pisiszex?
Bisex párt keresek , ahol a hölgy szereti ha a párját előtte szopatják és dugják. Ha nem szeretne beszállni csak nézné az sem gond!!! Igényes jóképű férfias férfi vagyok!