Zala megyei parral ismerkednek duplan punciba vagy tele elnevezett puncit kefelnek elvezesig
Győr környékén szopnék, nyelném,dugatnám , tágítatnám popsimat. Fisting is érdekelne
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kár , hogy nem te akarod ezt csinálni, "beférnél" közénk..
))
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 19:49

Üdv
Kifejezetten izgat a fenekem simogatják nyalogatják írj megbeszéljük mit kérsz cserébe
Kifejezetten izgat a fenekem simogatják nyalogatják írj megbeszéljük mit kérsz cserébe

Sziasztok !most keresek Blaha környékén bármit ami szex!
Sziasztok ! 50 éves pasiként extrém , perverz párt keresek , vagy ilyen höégyet.
Hosszútávú kapcsolat előny !
Bp-Vác vonzásköre .
Köszönöm !
Hosszútávú kapcsolat előny !
Bp-Vác vonzásköre .
Köszönöm !
Uhhhh
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 19:49

Üdv

sziasztok spermas puncit nyalnek dugnek vannak e erre nyitott es izgulo parok itt? hely kellene utazni tudnek!
Szolgámat keresem. Pl Elmegyünk Dunára hajozni, szigeten megállunk. Elfenekellek, durván megcuniztatlak, akár tóbbször is...ha szereted a kötözést, annak sincs akadálya. B opciónak van egy régi, elhagyatott épület (saját) helyszínnek.
Van valakinek itt bizar vágyai. Ha igen irja meg nekem privátban.
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok. Hölgyet keresek,aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Dildók, vibrik, tágítós játékok, plug,fisting stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok érett-éretlen pasik! Korhatár nélkül várom szexre éhes férfiakat, egyedül vagy akár haverekkel is. Minden vágyatok teljesítem. Ápolt, diszkrét nagy mellű, nagy popós, perverz, érett hölgy vagyok. Előnyben Erdélyiek. Nem utazok messze... Várom a leveleket. Komolytalanok kíméljenek...
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Üdv

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kurvás feleséget keresek. Párt