Kinenk milyen bizar extrém vágyai vannak. Írjatok privit.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok.
Bence vagyok. 27 éves.
Parokhoz csatlakoznék szolgaként.
Enyhe bi beállítottságú vagyok.Voltam már részem hármasban. Eddig akikhez csatlakoztam általában kis alázatos szolgaként.
Az esetek többségében 69-be vagyok a hölggyel miközben a párja dugja és közben kényeztettem. És ha bi alap meg van akkor illetve óvszer nélkül van férfi akkor szívesen a számba veszem közben a farkát és így felváltva dughatja a puncit és szám. Illetve mostanság bevezettek a “clean up” ba, szimpátia alapján szívesen tisztára nyalnám a puncit a párja töltete, ( és esetleg az enyém után is ha vén lehetőség).
De igazából bármi jóba benne vagyok.
Ha felkeltem érdeklődésetek beszéljünk whatsup vagy telegrammon.
Puzsi Bence
Bence vagyok. 27 éves.
Parokhoz csatlakoznék szolgaként.
Enyhe bi beállítottságú vagyok.Voltam már részem hármasban. Eddig akikhez csatlakoztam általában kis alázatos szolgaként.
Az esetek többségében 69-be vagyok a hölggyel miközben a párja dugja és közben kényeztettem. És ha bi alap meg van akkor illetve óvszer nélkül van férfi akkor szívesen a számba veszem közben a farkát és így felváltva dughatja a puncit és szám. Illetve mostanság bevezettek a “clean up” ba, szimpátia alapján szívesen tisztára nyalnám a puncit a párja töltete, ( és esetleg az enyém után is ha vén lehetőség).
De igazából bármi jóba benne vagyok.

Ha felkeltem érdeklődésetek beszéljünk whatsup vagy telegrammon.
Puzsi Bence

Extrém kényszer franciára (kemény mélytorkoztatásra) keresek nagyfarkú pasit/pasikat CSAK MA ESTÉRE. Monor és környéke
Attól függ merre vagy!
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Kecskemét környékén most extrém perverz bizar szexre keresek!
Fiatal csajt keresek akibe alkalmanként bele élvezhetek!
Terhes nőt szívesen nyalnék viszonzás nélkül is
sziasztok olyan partnert keresnenk hodmezo kornyékén aki tudna diszkret oenni es szereti a pervi dolgokat
Miskolci párt keresek akik együtt szopnának
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Meg mindig keresek nagy cicis holgyet aki szereti ha jatszanak a melleivel, terhes is lehet nem jelent gondot, 3ashoznis csatlakozok szivesen
Helló helló helló
Hölgy aki bevállalósabb , extreme, és pesti mobil, 15 kerület busz garázsban ,egy kis huncutkodás öltözőben Is esetleg...
Hölgy aki bevállalósabb , extreme, és pesti mobil, 15 kerület busz garázsban ,egy kis huncutkodás öltözőben Is esetleg...
Szegeden keresek perverz nőt vagy férfit
Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Extrém helyszín?
Extrém vágyak?
Extrém szituálciok?
Írd mire vágysz és ha itt vagy a közelbe éljük is meg
Extrém vágyak?
Extrém szituálciok?
Írd mire vágysz és ha itt vagy a közelbe éljük is meg

Házi videók képek keszitesehez keresek nőt párt
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.