Sziasztok.40-es pár vagyunk.Autós kaland keretében szivesen megnéznénk egy lány ,vagy érettebb nő masztiját. Ha szeretnéd a hölgytagunk,-vagy mindketten mi is csinálnánk.De a hölgytag szivesen kipróbálná a nyelves kényeztetést is kölcsönösen. Maximális diszkréciót adunk,és kérünk. Bp,és környéke. Fiúk NE!!
Sziasztok..Eger környékén nyalnék hölgyeknek..hosszan, terhes duci hölgyeket is!
Sziasztok. Nagykanizsa - Murakeresztúr vonalon hölgyek, párok? Autos szex vagy kukkolás?
Hello.Faszimadó Vas megyei Transzi vagyok.Ma éjjel férfiakat kielégitenék.Szopok és imádom seggbe.. Többen is lehettek.Le húgyozható vagyok.Alázatos ribancotok leszek NEMESKOLTÁN.
Keresek házaspárt, ahol a nőt kinyalnám, a férfi pedig leszopna. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel. Hely kell.
sziasztok spermas puncit nyalnek dugnek vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok!
Hölgyek, párok ma egy jó kaland a pàpai várkerti fürdőben?
Igényes, izmos pasi vagyok! Kopasz, zöld szem, nagyobb intim!
Diszkrét, bevállalós pasi vagyok!
Írjatok
Hölgyek, párok ma egy jó kaland a pàpai várkerti fürdőben?
Igényes, izmos pasi vagyok! Kopasz, zöld szem, nagyobb intim!
Diszkrét, bevállalós pasi vagyok!
Írjatok
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Fétiskedvelő nőt keresek,
Fetisiszta, domináns vagy szub nőt keresek állandó vagy alkalmi kapcsolatra, a mindig kevés szabadidő kellemes eltöltésére.
Igény esetén fel tudom ajánlani a német nyelv gyakorlását, különböző szituációkban. Fizetés ez esetben természetben
írj rám ha érdekelne.
Fontos az igényesség, a sportos életmód kifejezetten előny.
Fetisiszta, domináns vagy szub nőt keresek állandó vagy alkalmi kapcsolatra, a mindig kevés szabadidő kellemes eltöltésére.
Igény esetén fel tudom ajánlani a német nyelv gyakorlását, különböző szituációkban. Fizetés ez esetben természetben

Fontos az igényesség, a sportos életmód kifejezetten előny.
Üdv Párral ismerkednék ahol a ffi ráélvez a fenekemre a nő meg lenyalogatja

Ma napközben extrém perverz szexre keresek lehetőséget Kecskeméten vagy környékén!
31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Biszex párokkal ismerkednék Zala megyében.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok van itt lány akit pisilés közben lehetne kukkolni?

Párt keresek csevegésre,erotikára,masszázsra,kukkolásra,nyalásra viszonzás nélkül is,behatolás mentesen is...Szóval az izgalmak fokozásara erotikus környezetben.Önzetlen és odaadó vagyok a ti vágyaitok a fontosak számomra!
Gigantikus cicikkel és dús szőrzetű puncival megáldott hölgyet keresek Baranya,Tolna Somogy
Közös hoki a párom bugyijára?
Helyem vsn
Helyem vsn
Cuckold játékra keresünk budapesti férfit barátnőmmel.
Olyat, aki csevegésben is benne van, kulturált, tudja a határokat értelmezni, és játékként fogja fel.
Kiemelném, hogy behatolásos szex nélkül keresünk, azon kívül kell gondolkozni.
Átlagos mérettel rendelkezz max 16. Nagy intim nem érdekel minket.
Olyat, aki csevegésben is benne van, kulturált, tudja a határokat értelmezni, és játékként fogja fel.
Kiemelném, hogy behatolásos szex nélkül keresünk, azon kívül kell gondolkozni.
Átlagos mérettel rendelkezz max 16. Nagy intim nem érdekel minket.