Sziasztok! Kistermetű vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokra Bp-en. Akár napközben is randizhatunk, hozlak-viszlek, ha szeretnéd! Több info az adatlapomon

Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
60+os nagymellű Biszex hölgyet keresünk.Pécs+50km
Szeretnéd a párom bugyijára verni? Esetleg szopjalak közben? Helyem most van
Barátnőmmel Dunaújvárosban leszünk a hétvégén. Szeretnénk megnézni, ahogy 1 vagy 2 pasi kielégíti magát előttünk.Csak nézni szeretnénk. Szimpátia kötelező!
Veszprémben 12:30-ig érek rá feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!

Sziasztok! Többeshez, fotózáshoz, speciális dolgokhoz falusi, tanyasi helyszínt keresek, ahol lehetne ilyen dolgokat "elkövetni".... Köszönöm
Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum feltétel az ápoltság,!!!!!!! válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket. SZSZB megye Nyíregyháza
Budapest/pest megyéből jó kiállású, borotvált sub pasit keresek elsősorban seggnyalásra és pisis játékokra.
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, Dildóval is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Olyan párt keresek ahol a férfi jelenlétében dughatom a nőt. Akár beleélvezéssel amit a férfi kinyal. Veszprém megyében keresgélek. Tudom elég perverz gondolat de 1 esélyt megér.
Olyan partnert keresek, aki szívesen tágítana kézzel análisan. Vékony bi vagyok.
Fiatal biszex párral ismerkednék, Zala Vas Veszprém megye.
Sziasztok! Többeshez, fotózáshoz, speciális dolgokhoz falusi, tanyasi helyszínt keresek, ahol lehetne ilyen dolgokat "elkövetni".... Köszönöm
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Ismerkednek vasmegyebol, bi srac vagyok, passziv.
Sziasztok párt keresnék ahol lehet sex után gecis puncit nyalni minden megoldás érdekel.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párral ismerkednék akiknek minden vágyát teljesíteném szinte.Normális,önzetlen és odaadó vagyok!