Kecskeméten vagy környékén keresek extrém perverz bizar szexre lehetőséget napközben!
Sziasztok! Olyan férfit keresek, aki szereti, ha a heréit kínozzák. Eljátszanék vele. 38 éves bi pasi vagyok Kecskemétről.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Zala megyei nő 50 pluszos telt nyitot titkos szeretőnek keresek szeresd a nem hétköznapi dolgokat punci popsi tagitas kényszer nyalatas duplan punciba popsiba squirt a gyengem a vágyam imadok spriccelos pinat falni
Kár, hogy nem vagyok vékony. :(
(Ez egy válasz doublevaginalcouple üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 15:21

Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Szép napot. Fistingre keresnék nőt,párt..
Fasszopó ribancom köcsögeimet keresem Miskolcon. Torkon baszásra alázás le köpés hugyozásra
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék ismerkednék camoznék de mindenrenyitotvagyok
Sz-Sz-B megyében keresek olyan nőt, aki szereti, a mélytorkos kényszerszopatást.
Ököl szexhez keresek aktív partnert, imádom ha tágítanak.
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Domináns párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Kistermetű vagy vékony hölgyet keresek szexhintás játékokra Bp-en. Akár napközben is randizhatunk, hozlak-viszlek, ha szeretnéd! Több info az adatlapomon

Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
60+os nagymellű Biszex hölgyet keresünk.Pécs+50km
Szeretnéd a párom bugyijára verni? Esetleg szopjalak közben? Helyem most van
Barátnőmmel Dunaújvárosban leszünk a hétvégén. Szeretnénk megnézni, ahogy 1 vagy 2 pasi kielégíti magát előttünk.Csak nézni szeretnénk. Szimpátia kötelező!